Türk futbolunun önemli isimlerinden, Galatasaray’ın efsane kaptanı ve A Milli Takım’ın unutulmaz savunmacısı teknik direktör Bülent Korkmaz ile Kocaelispor’un sembol isimlerinden Mert Korkmaz’ın babaları Nur Osman Korkmaz yaşamını yitirdi. Korkmaz’ın vefatı, spor camiasında derin üzüntüye neden oldu.
Nur Osman Korkmaz için Şenlikköy Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine, başta Galatasaray camiası olmak üzere Türk futbolunun önde gelen isimleri akın etti. Törende, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, RAMS Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, eski milli futbolcular Hasan Şaş ve Kerem İnan ile eski Galatasaray yöneticisi Turgay Kıran gibi birçok tanınmış sima hazır bulundu.
Korkmaz ailesini bu acı gününde yakınları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş da yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından Nur Osman Korkmaz’ın naaşı, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanarak Kazlıçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi. Spor dünyası, Nur Osman Korkmaz’a Allah’tan rahmet, Korkmaz ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.
