Vali İlhami Aktaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu İzmit Yat Limanı’nda demirleyen TCG Tayfun Hücumbotu’nda yaşadı. Bayram vesilesiyle halkın ziyaretine açılan gemi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Ziyaret sırasında Vali Aktaş, TCG Tayfun Hücumbotu Gemi Komutanı Deniz Binbaşı Zülfü Serhat Önen’den geminin faaliyetleri ve teknik özellikleri hakkında detaylı bilgi aldı. Aktaş, gemi personelini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.
Vali İlhami Aktaş’a bu özel ziyarette Deniz Eğitim – Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Selçuk Akarı’nın yanı sıra, şehit aileleri ve gazilerimiz de eşlik etti. Ziyaret, bayramın anlam ve önemine uygun olarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.
