Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti. Vali Aktaş’a ziyaretlerinde Deniz Eğitim ve Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Selçuk Akarı, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu eşlik etti.
ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Vali Aktaş ve beraberindeki heyet, ilk olarak 1995 yılında şehit düşen Jandarma Er Arif Meydan’ın ailesini ziyaret etti. Şehidin ailesiyle sohbet eden Vali Aktaş, aziz şehidi rahmet ve minnetle yâd etti ve aileye huzurlu bir bayram diledi.
KIBRIS GAZİSİ UNUTULMADI
Vali İlhami Aktaş, Kıbrıs Gazisi Adem Okan’ı da evinde ziyaret ederek bayramını kutladı. Gazi Adem Okan ile sohbet eden Aktaş, gazilere minnettar olduklarını ifade etti. Adem Okan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Aktaş’a teşekkür etti.
BAYRAMLARDA YALNIZ BIRAKMADILAR
Vali Aktaş, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Şehitlerimizin emaneti olan aileleri ve gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Onların yanında olmak, sorunlarıyla ilgilenmek bizim için bir görevdir” dedi.
