Gölcük Dumlupınar Sağlık Ocağı önünde, görenleri hayrete düşüren sıra dışı bir trafik kazası yaşandı. Kontrolden çıkan bir otomobil, sağlık ocağının duvarına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle büyük bir korku yaşayan sürücünün iddialara göre şoka girdiği belirtildi. Bilincini tam olarak kazanamayan ve yaşadığı şokun etkisiyle ayağını gaz pedalından çekemeyen sürücü, aracın durduğu yerde gaza basmaya devam etti. Motorun yüksek sesini duyan çevredeki vatandaşlar ve sağlık ocağı personeli büyük panik yaşadı.
Kazayı fark eden sağlık ocağındaki doktorlar, hemen dışarı çıkarak şoka giren sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine kısa sürede adrese ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü ambulansla hastaneye sevk etti. Polis ekipleri, kazanın yaşandığı bölgede güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı.
