Pazartesi, 28 Eylül 2026 28.09.2026
14°C
USD 48,88
EUR 55,69
Altın 6.608
Benzin 80,80
Dizel 93,80

Şampiyon basketbolcular Fuat Sezgin öğrencileriyle buluştu

Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı'nın yıldız oyuncuları Hakan Yapar ve Nysier Brooks, Fuat Sezgin İlkokulu öğrencilerinin daveti üzerine miniklerle bir araya geldi. Şampiyon sporcular, öğrencilerle sohbet edip basketbol oynadı.

Şampiyon basketbolcular Fuat Sezgin öğrencileriyle buluştu

Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı’nın başarılı oyuncuları Hakan Yapar ve Nysier Brooks, sosyal medya üzerinden gelen özel bir davet üzerine Fuat Sezgin İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Miniklerin çağrısına kayıtsız kalmayan şampiyon sporcular, okulu ziyaret ederek unutulmaz anlar yaşattı.

3-A sınıfı öğrencilerinin sosyal medya aracılığıyla yaptığı davet, Çayırova’nın gururu basketbolcular Hakan Yapar ve Nysier Brooks’u harekete geçirdi. Sınıf öğretmeni Nur Banu Aydaş ve öğrencilerin heyecanla beklediği buluşmada, sporcular ilk olarak sınıfı ziyaret etti. Burada öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Yapar ve Brooks, basketbol sevdalısı miniklerin sorularını içtenlikle yanıtladı. Geleceğe dair önemli tavsiyelerde bulunarak genç sporcu adaylarına ilham verdiler.

Miniklerle Sahada Buluştular

Sınıf ziyaretinin ardından Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı’nın yıldızları, öğrencilere imzalı kartlar dağıttı. Ardından okul bahçesine geçen Hakan Yapar ve Nysier Brooks, minik Çayırovalılarla birlikte basketbol oynayarak keyifli anlar yaşadı. Kendilerini büyük bir coşkuyla karşılayan çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren sporcular, takımın imzalı formasını da hediye etti. Fuat Sezgin İlkokulu öğrencileri de bu anlamlı ziyaretin anısına Yapar ve Brooks’a çiçek takdim etti. Program, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona ererken, Fuat Sezgin İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, çağrılarına yanıt veren Çayırova Belediyesi basketbolcularına ve belediye yetkililerine teşekkürlerini iletti.