Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Darıca İlçe Başkanı Yavuz Furunci ve ilçe teşkilatı, gerçekleştirilen kongrenin ardından yeniden MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevine seçilen Enes Emengen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarette, kongre sürecinin ardından teşkilat çalışmaları, önümüzdeki dönemde izlenecek yol haritası ve Kocaeli genelinde yürütülecek çalışmalar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
MHP Darıca İlçe Başkanı Yavuz Furunci, teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, Kocaeli teşkilatlarının güçlü bir şekilde yoluna devam etmesinin önemine dikkat çekti.
Ziyarette, ilçe teşkilatlarının sahadaki çalışmaları, vatandaşlarla kurulan iletişim ve teşkilatlar arasındaki koordinasyonun daha da güçlendirilmesi konusunda değerlendirmeler yapıldı. Darıca teşkilatı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin hedefleri ve ülküleri doğrultusunda çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
Kongre sonucunda yeniden MHP Kocaeli İl Başkanı seçilen Enes Emengen’e görev döneminin hayırlı olması temennisinde bulunan Darıca İlçe Başkanı Yavuz Furunci ve teşkilat mensupları, yeni dönemde il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Allah c.c. birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin.
