Pazar, 27 Eylül 2026 27.09.2026
14°C
USD 48,88
EUR 55,69
Altın 6.741
Benzin 80,80
Dizel 93,80

Körfez’in çınarlarından geri dönüşüm sergisi

Körfez Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında 60+ Aktif Yaşlanma Merkezi'ni ziyaret etti. Merkez üyelerinin geri dönüşüm sergisi büyük beğeni topladı.

Körfez’in çınarlarından geri dönüşüm sergisi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında 60+ Aktif Yaşlanma Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında merkezin üyeleri tarafından hazırlanan geri dönüşüm sergisini gezen Başkan Söğüt, sergide yer alan çalışmaları yakından inceledi.

SERGİ BEĞENİ TOPLADI

Körfez’in çınarları tarafından hazırlanan sergi, ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Yapılan çalışmalar ile ortaya çıkan el emeği ürünler hem çevre bilincine dikkat çekti hem de aktif yaşlanmanın önemini bir kez daha ortaya koydu.

Ziyaret sırasında büyüklerle sohbet eden Başkan Şener Söğüt, onların tecrübelerinin toplum için en değerli rehber olduğunu vurguladı.

BAŞKAN SÖĞÜT’ÜN AÇIKLAMALARI

Başkan Söğüt, “Bugün burada, Körfez’imizin kıymetli çınarlarıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerin hayat tecrübeleri, bizler için en değerli rehberdir. 60+ Aktif Yaşlanma Merkezimizde gördüğümüz bu güzel çalışmalar, büyüklerimizin ne kadar üretken ve hayata bağlı olduğunun en güzel göstergesidir. Sizlerin duaları, sevgisi ve tecrübeleriyle Körfez’imiz daha da güçleniyor. Tüm büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir ömür diliyorum” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi. Körfez Belediyesi, 60+ Aktif Yaşlanma Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle büyüklerin sosyal hayata aktif katılımını desteklemeye devam ediyor.