Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarında önemli bir başarıya ulaştı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, düzenlenen şafak operasyonuyla yakalandı.
SAKLANIRKEN YAKALANDI
Edinilen bilgilere göre, “Kasten Yaralama” suçundan yargılandığı davada suçlu bulunan ve hakkında 19 yıl 5 ay 29 gün kesinleşmiş hapis cezası kararı verilen 26 yaşındaki M.S., emniyet birimlerinin takibi sonucu saklandığı adreste yakalandı. Ekipler, 9 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirdikleri baskınla firari hükümlüyü kıskıvrak yakaladı.
CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Gözaltına alınan M.S., Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine teslim edildi. Şahsın yakalanması, bölgedeki asayişin sağlanması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
