Kocaeli eğitim camiası, Şehit Erkan Aydın Ortaokulu öğretmenlerinden Sevda Demir’in vefat haberiyle derin bir üzüntü yaşadı. Turgut Mahallesi sakinlerinden merhum İsmail Demir’in gelini ve Bayram Demir’in eşi olan Sevda öğretmen, bir süredir mücadele ettiği sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitirdi.
SEVİLEN BİR İSİMDİ
Görev yaptığı okulda öğrencileri ve meslektaşları tarafından çok sevilen bir isim olan Sevda Demir’in vefatı, eğitim camiasında ve mahallesinde büyük bir boşluk yarattı. Meslek hayatı boyunca binlerce öğrenci yetiştiren ve özverili çalışmalarıyla tanınan Demir için taziye mesajları yayımlandı.
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Merhumenin cenazesi, 5 Nisan 2026 Pazar günü (bugün) öğle namazını müteakip Turgut Mahallesi Murat Camii’nden kaldırılacak. Kılınacak cenaze namazının ardından Sevda Demir, Kent Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.
