Kartepe’de güvenlik altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırım hayata geçiriliyor. Kartepe Belediyesi ve Kaymakamlığı iş birliğiyle Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Polis Merkezi Amirliği inşaatına başlandı.
Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman ve İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, inşaat alanında incelemelerde bulundu.
GÜVENLİĞE GÜÇ KATACAK
Başkan Kocaman, merkezin ilçenin gelişimine katkı sunacağını belirterek, “Vatandaşlarımızın güvenlik hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabileceği bir merkez inşa ediyoruz” dedi.
Kaymakam Öztürk ise bölgenin hızla geliştiğini ve bu yatırımın önemli olduğunu vurguladı. İnşaatın Polis Haftası’nda başlamasının ayrıca mutluluk verici olduğunu ifade etti.
DOĞRU KONUM TESPİT EDİLDİ
Kaymakam Öztürk, teknik değerlendirmeler sonucu en doğru konumun belirlendiğini söyledi ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı’na teşekkür etti.
