Cumartesi, 26 Eylül 2026 26.09.2026
18°C
USD 48,88
EUR 55,69
Altın 6.741
Benzin 80,80
Dizel 93,80

Hüsamettin Cindoruk Vasiyetiyle Uğurlandı

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk 92 yaşında hayatını kaybetti. Cindoruk'un devlet töreni ve Devlet Mezarlığı'na defnedilmemesi yönünde vasiyeti olduğu öğrenildi.

Hüsamettin Cindoruk Vasiyetiyle Uğurlandı

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, 92 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cindoruk’un vefatından önce ailesine vasiyette bulunduğu öğrenildi.

VASİYETİ

Yassıada davalarının hayattaki son tanıklarından olan Cindoruk’un, vefatından üç ay önce ailesine; kendisi için devlet töreni düzenlenmemesi ve Devlet Mezarlığı’na defnedilmemesi yönünde vasiyet bıraktığı öğrenildi.

SADE TÖREN

Cindoruk’un bu vasiyeti üzerine ailesinin nasıl bir tören düzenleyeceği merak konusu. Ailesinin, Cindoruk’un vasiyetine uygun olarak sade bir tören düzenlemesi bekleniyor.