Gölcük Belediyesi, Ramazan ayının ruhunu ve geleneksel Türk tiyatrosunu çocuklarla buluşturuyor. “Gönüle Değer” sloganıyla hayata geçirilen Ramazan Çocuk Etkinlikleri ile Karagöz ve Hacivat, Nasreddin Hoca, Kavuklu ve Pişekar miniklere unutulmaz anlar yaşatacak.
ETKİNLİKLER NERELERDE YAPILACAK?
Etkinlikler 21 Şubat’ta Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda başlayacak. 22 Şubat’ta Rheinland Pfalz İlkokulu Salonu’nda devam edecek. Şubat ayı ayağı, 25 Şubat’ta Değirmendere Kültür Merkezi’ndeki gösteriyle tamamlanacak. Gösteriler saat 20.30’da başlayacak ve çocuklara çeşitli ikramlar sunulacak.
RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK
Mart ayında da sürecek etkinlikler, 1 Mart’ta Yazlık Kültür Merkezi, 4 Mart’ta Gölcük Kongre Sarayı ve 10 Mart’ta Şirinköy Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluşacak. 12 Mart’ta Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi ve 14 Mart’ta Değirmendere Yalı Evleri’ndeki programlarla devam edecek. Final ise 16 Mart tarihinde Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda yapılacak.
BAŞKAN SEZER’DEN DAVET
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm çocukları ve ailelerini bu coşkuya davet ederek, kültürel mirasın en renkli kahramanlarıyla buluşacakları eğlenceli akşamlar diledi.
