Pazar, 9 Ağustos 2026 09.08.2026
26°C
USD 47,61
EUR 54,87
Altın 6.661
Benzin 79,85
Dizel 80,38

GETİP’ten Ankara Çıkarması: Gebze’nin Geleceği İçin Güçlü Temaslar

GETİP’ten Ankara Çıkarması: Gebze’nin Geleceği İçin Güçlü Temaslar

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP), Gebze’nin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak projeler kapsamında Ankara’da önemli temaslarda bulundu.

GETİP Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Aydın, Başkan Yardımcıları Mehmet Fatih İşlek ve Oya Özcan ile Genel Sekreter M. Hanifi Subaşı’ndan oluşan heyet; Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında gerçekleştirdiği görüşmelerde, Gebze’ye yönelik vizyon projelerini paylaştı.

Bakan Yardımcıları Sevim Sayım Madak ve Leman Yenigün ile yapılan görüşmelerde aile odaklı sosyal projeler ve kamu-sivil toplum iş birlikleri değerlendirilirken, TBMM’de Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ile Gebze’nin üretim, sanayi ve ticaret gücünü artıracak çalışmalar ele alındı. Heyet ayrıca Gazi Meclis’i ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde bombalanan bölümü ziyaret etti.

GETİP Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Aydın, Ankara temaslarının Gebze’nin geleceği adına önemli bir adım olduğunu belirterek, kentin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

GETİP heyeti, programa katkı sunan bakanlara, milletvekillerine ve ziyaret ettikleri kurumların yöneticilerine teşekkür ederek, güçlü iş birlikleriyle Gebze için çalışmayı sürdüreceklerini vurguladı.

Üreten Gebze, Güçlü Türkiye!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir