Cuma, 25 Eylül 2026 25.09.2026
13°C
USD 48,88
EUR 55,69
Altın 6.748
Benzin 80,80
Dizel 93,80

Jandarma operasyon yaptı

FETÖ firarisi Darıca’da yakalandı!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan 3 yıl 9 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan bir firariyi Darıca'da düzenlediği operasyonla yakaladı.

FETÖ firarisi Darıca’da yakalandı!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü titiz çalışmalarına bir yenisini ekledi. FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir firarinin izini süren jandarma ekipleri, önemli bir operasyona imza attı.

Edinilen bilgilere göre, 3 yıl 9 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şüpheli şahıs, yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Darıca ilçesinde kıskıvrak yakalandı. Operasyon, 4 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirildi.

Gözaltına alınan firari, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kocaeli Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. Bu yakalama, terörle mücadeledeki kararlılığın bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.