Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen EnFest, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Festivalin sunduğu birbirinden keyifli etkinliklerin yanı sıra, kamp kültürüne özgü sıra dışı bir lezzet olan “Ayı Yemeği” de katılımcılardan tam not aldı. Stant alanında uzun kuyruklar oluşturan gençler, bu farklı deneyimden oldukça memnun kaldı.
Türkiye’nin en genç, en dinamik ve en renkli festivali olarak öne çıkan EnFest, Kocaeli gençliğine 19 Mayıs coşkusunu muhteşem bir atmosferde yaşattı. Sabahın erken saatlerinden itibaren alana akın eden gençler, Büyükşehir’in hazırladığı atölyeler, yarışmalar, teknoloji ve sportif deneyim alanlarında unutulmaz anlar yaşadı. İzmit’in kalbi, adeta bir şölen alanına dönüştü.
Sıra Dışı Lezzet: Ayı Yemeği
Adrenalinden teknolojiye kadar birçok alanda üretme fırsatı bulan, sahne etkinliklerinde bir araya gelen ve yarışmalarda heyecana ortak olan gençler, festivalin enerjisini yükseltti. EnFest’in coşkusu; müzik, eğlence ve birbirinden lezzetli tatlarla gün boyu hissedildi. Özellikle Kılavuz İzcilik Kamp Alanı’nda doğada ve kampta yapılan “Ayı Yemeği” konsepti, gençlerin ilgisini çekti. Kamp ve sokak lezzetleri kültürünü yansıtan bu meşhur yemeği tatmak için uzun kuyruklar oluşturan gençler, “Ayı Yemeği”ne tam not vererek festivalin en çok konuşulan lezzetlerinden biri haline getirdi.
