Salı, 15 Eylül 2026 15.09.2026
19°C
USD 48,65
EUR 56,12
Altın 6.716
Benzin 102,17
Dizel 95,94

Dilovası’nda Yetim çocuklara okul kıyafetleri ve kırtasiye malzemeleri

Dilovası’nda Yetim çocuklara okul kıyafetleri ve kırtasiye malzemeleri

Dilovası’nda Yetim Çocuklara Anlamlı Eğitim Desteği

Okul kıyafeti ve kırtasiye malzemeleri çocuklara ulaştırıldı

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte, Dilovası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul kıyafeti ve kırtasiye dağıtım törenine katıldı.

Dilovası’nda Yetim çocuklara okul kıyafetleri ve kırtasiye malzemeleri

Yetim çocuklar ve ailelerinin talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen organizasyonda, öğrencilerin yeni eğitim-öğretim dönemine daha iyi şartlarda hazırlanabilmeleri amacıyla okul kıyafetleri ve kırtasiye malzemeleri ailelere teslim edildi.

“Çocuklarımızın her zaman yanındayız”

Gerçekleştirilen sosyal destek çalışmasıyla çocukların eğitim yolculuklarına katkı sunulması ve ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenirken, Dilovası Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destek çalışmalarının sürdürüleceği belirtildi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, çocukların eğitim hayatlarında yalnız olmadıkları vurgulanarak, ihtiyaçlarının karşılanması ve geleceğe daha güçlü hazırlanmaları için çalışmaların devam edeceği ifade edildi.

Başvurular Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne

Sosyal faaliyet ve desteklerden faydalanmak isteyen yetim çocuklar ve ailelerinin, Dilovası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri bildirildi.

Dilovası Belediyesi, eğitim başta olmak üzere sosyal destek çalışmalarını sürdürerek çocukların ve ailelerin yanında olmaya devam ediyor