Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen EnFest etkinlikleri, 19 Mayıs coşkusunu İzmit Milli İrade Meydanı’nda zirveye taşıdı. Ünlü rap sanatçısı Ceza, sahne aldığı konserde on binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşattı, meydan adeta dolup taştı.
Milli İrade Meydanı Hınca Hınç Doldu
EnFest Gençlik Festivali kapsamında birçok etkinliğe imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bayram coşkusunu her yaştan insana ulaştırdı. Rap müziğin simge isimlerinden Ceza, Türkiye’nin en dinamik festivali EnFest kutlamaları çerçevesinde İzmit Milli İrade Meydanı’nda sahne aldı. Kocaeli gençliği, “Yerli Plaka”, “Fark Var”, “Suspus” ve “Holocaust” gibi sevilen şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek muhteşem bir müzik şöleni yaşadı. Rap müzik tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği konser, katılımcılardan tam not aldı ve on binlerce Kocaelili meydanı hınca hınç doldurdu.
Ceza’dan Kocaelispor Mesajı
Saatler 21.00’i gösterdiğinde sahneye çıkan Ceza, hayranlarının alkışları eşliğinde “Denizci” isimli şarkısıyla konsere başladı. Kendine özgü tarzıyla şarkılarını seslendiren başarılı sanatçı, canlı performansıyla dinleyicilerden büyük beğeni topladı. Konser sırasında Kocaelispor sevgisini de dile getiren Ceza, Körfez atkısı açarak “Kocaelispor ligin en önemli, en köklü takımlarından bir tanesi. Her zaman saygımız sonsuz. Sizleri çok seviyorum Kocaeli Körfez” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir’e Teşekkür Etti
Türk rap müziğinin usta ismi Ceza, sahnedeki performansının yanı sıra samimi sohbetiyle de hayranlarının kalbini kazandı. Her şarkıda coşkunun katlanarak arttığı konserde tüm şehir adeta tek bir ses oldu. Sempatik tavırları ve güçlü sesiyle sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatan sanatçı, konserin sonunda kendisini EnFest’te dinleyicileriyle buluşturduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti ve gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
