Pazar, 27 Eylül 2026 27.09.2026
19°C
USD 48,88
EUR 55,69
Altın 6.741
Benzin 80,80
Dizel 93,80

Minderin gururları

Büyükakın güreşin devlerini ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül ve efsane güreşçi Rıza Kayaalp'i makamında ağırladı. Ziyarette, güreş sporunun gelişimine katkılarından dolayı Başkan Büyükakın'a teşekkür edildi.

Büyükakın güreşin devlerini ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Türk güreşinin önemli isimlerini makamında ağırladı. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül ve ata sporumuzun efsanevi ismi Rıza Kayaalp, Başkan Büyükakın’ı ziyaret etti.

Güreşin Gelişimine Teşekkür

Ziyaret sırasında Taha Akgül ve Rıza Kayaalp, güreş sporunun geniş kitlelere ulaşması ve sevilmesi için yaptığı katkılardan dolayı Başkan Büyükakın’a teşekkürlerini iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, sporun geleceği üzerine de sohbet edildiği belirtildi.

Başkan Büyükakın ise, Türk güreşinin gururu olan, azmin ve disiplinin sembolü kıymetli sporcuları ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Büyükakın, “Elde ettiğiniz büyük başarılarla sadece minderde değil, milletimizin kalbinde de zirvede yer alıyorsunuz. Sizin azim ve mücadeleniz, gençlerimize ilham olmaya devam ediyor. Güreş sporunun gelişimine yönelik katkılarınız çok kıymetli. Sizler sayesinde nice zaferler, nice gururlar yaşamaya devam edeceğiz” sözleriyle sporculara övgüde bulundu.