İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hürriyet, bayramların toplumsal dayanışmanın ve kardeşliğin en güçlü şekilde hissedildiği özel günler olduğunu belirtti.
Başkan Hürriyet mesajında, Ramazan ayının manevi iklimine dikkat çekerek, birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bu mübarek ayın ardından, bayramın getirdiği sevgi, hoşgörü ve dayanışma duygularının tüm yıl boyunca sürmesini temenni etti.
BAYRAMDA DAYANIŞMA VURGUSU
Hürriyet, tüm vatandaşların bayramını en içten dilekleriyle kutlayarak, özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşların bu özel günlerde unutulmaması gerektiğini vurguladı. Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun daha da büyütülmesi gerektiğini ifade etti.
BAŞKAN’DAN İZMİT’E BAYRAM MESAJI
Başkan Hürriyet, başta İzmitli vatandaşlar olmak üzere tüm vatandaşlara sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram diledi.
