Perşembe, 24 Eylül 2026 24.09.2026
20°C
USD 48,85
EUR 55,59
Altın
Benzin 80,80
Dizel 91,20

Büyük hayal gerçek oluyor

Başkan Çiftçi hastane inşaatını inceledi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, uzun süredir beklenen Çayırova Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmalarını yerinde denetledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Çiftçi, projenin hızla ilerlediğini belirtti.

Başkan Çiftçi hastane inşaatını inceledi

Çayırova’da uzun süredir beklenen ve bölge halkının büyük hayali olan Çayırova Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bugün hastane şantiyesini ziyaret ederek, devam eden çalışmaları yakından inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Çiftçi, hastane inşaatının zorlu kısmının tamamlandığını ifade etti. Temel beton imalatı, deprem izolatör montajı ve bodrum kat kolon imalatları başarıyla bitirildi. Şu anda ise zemin kat döşeme imalatları üzerinde yoğun bir çalışma yürütülüyor. Zemin katın ardından diğer katların inşaatına hızla geçilmesi planlanıyor.

Çalışmalar Hızla İlerliyor

Şantiye alanındaki işçilere kolaylıklar dileyen Başkan Çiftçi, kaba inşaat imalatının neredeyse yarısına gelindiğini belirtti. Toplam 45 bin 518 metrekare yapı inşaat alanına sahip olacak olan Çayırova Devlet Hastanesi, 200 yatak kapasitesiyle hizmet verecek. Hastanede 51 yoğun bakım yatağı, 75 poliklinik, 6 ameliyathane, doğumhaneler, 26 acil müşahede yatağı ve 8 diyaliz ünitesi bulunacak. Deprem izolatörlü olarak inşa edilen bu modern tesisin kaba inşaatının Kasım ayına kadar tamamlanması hedefleniyor.