Pazar, 27 Eylül 2026 27.09.2026
17°C
USD 48,88
EUR 55,69
Altın 6.741
Benzin 80,80
Dizel 93,80

Gençler kortta buluştu

Başiskele’de 19 Mayıs Tenis Turnuvası Coşkusu

Başiskele Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Yeşilyurt Millet Bahçesi'nde özel bir tenis turnuvası düzenledi. Farklı yaş gruplarından sporcuların katıldığı etkinlikte bayram coşkusu sporla birleşti.

Başiskele’de 19 Mayıs Tenis Turnuvası Coşkusu

Başiskele, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkulu bir tenis turnuvasıyla kutladı. Başiskele Belediyesi tarafından Yeşilyurt Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlik, genç sporcuları bir araya getirdi.

“Genc-i Âlâ” markası altında gençleri ve sporu destekleyen Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün öncülüğünde gerçekleşen turnuvaya, farklı yaş gruplarından çok sayıda tenisçi katıldı. Sporcular, kortta centilmence mücadele ederken hem yeteneklerini sergileme fırsatı buldu hem de bayram ruhunu sporla yaşadı.

Başkan Özlü’den Gençlere Destek Mesajı

Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, gençlerin sportif faaliyetlerle büyümesinin önemine vurgu yaparak, “19 Mayıs; gençliğe duyulan güvenin, azmin ve geleceğe olan inancın simgesidir. Biz de Başiskele Belediyesi olarak gençlerimizin sporla, sanatla ve kültürel faaliyetlerle güçlü bireyler olarak yetişmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genc-i Âlâ markamızla gençlerimize her alanda destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilirken, katılımcılar organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Etkinlik, Başiskele’de spor ve gençlik adına önemli bir buluşma noktası oldu.