Pazar, 8 Kasım 2026 08.11.2026
2°C
USD 49,65
EUR 55,60
Altın 6.385
Benzin 75,00
Dizel 95,50

İzmit Anadolu Otoyolu Tüneller mevkii İstanbul istikametinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çok sayıda araç ve TIR’ın karıştığı kazada kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Kazanın şiddetiyle araçlarda maddi hasar meydana gelirken, bazı ağır vasıta araçlarının dorselerindeki yükler yola savruldu. İstanbul yönüne trafik akışı tamamen kesildi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor. Kazada ölü ya da yaralı olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Polis ekipleri otoyol üzerinde güvenlik önlemleri alarak trafiği kontrollü bir şekilde yönlendirmeye çalışırken, yola saçılan yüklerin temizlenmesi ve araçların kaldırılması için çekici çalışmaları devam ediyor.

SÜRÜCÜLERE UYARI

Sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarılar yapılıyor.

Yorumlar