Pazar, 27 Eylül 2026 27.09.2026
17°C
USD 48,88
EUR 55,69
Altın 6.741
Benzin 80,80
Dizel 93,80

Parti vizyonu masada

AK Parti Doğu Marmara Strateji Toplantısı Kocaeli’de

AK Parti Doğu Marmara Bölgesi Strateji Toplantısı Kocaeli'de yapıldı. İl Koordinatörü Salih Koca başkanlığında, İl Başkanı Şahin Talus ve 12 ilçe başkanının katılımıyla gerçekleşen toplantıda teşkilatın güncel durumu ve gelecek vizyonu ele alındı.

AK Parti Doğu Marmara Strateji Toplantısı Kocaeli’de

AK Parti’nin Doğu Marmara Bölgesi Strateji Toplantısı, Kocaeli’de önemli bir buluşmaya sahne oldu. Kocaeli İl Koordinatörü Salih Koca’nın başkanlık ettiği toplantıya, İl Başkanı Şahin Talus ve 12 ilçe başkanı katıldı. Bu kritik koordinasyon zirvesinde, parti içi hiyerarşi, bölgesel stratejiler, teşkilatın mevcut durumu ve geleceğe yönelik vizyonu kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.

Toplantının temel gündem maddesi, teşkilatın sahadaki operasyonel gücü ve önümüzdeki süreç için belirlenen yol haritasıydı. İlçe başkanları, kendi bölgelerindeki saha çalışmaları hakkında detaylı raporlar sunarken, yerel dinamiklerin genel merkez stratejileriyle nasıl uyumlu hale getirilebileceği üzerine istişarelerde bulunuldu.

Koordinasyon ve Saha Etkinliği Vurgusu

İl Koordinatörü Salih Koca, teşkilat disiplininin ve sahadaki etkinliğin artırılmasına yönelik hedeflerin altını çizdi. Koca, bölgesel koordinasyonun başarı için hayati önem taşıdığını vurguladı. Toplantı, AK Parti’nin Doğu Marmara’daki siyasi çalışmalarına yön verecek önemli kararların alındığı bir platform oldu.