Cumartesi, 26 Eylül 2026 26.09.2026
6°C
USD 48,88
EUR 55,69
Altın 6.741
Benzin 80,80
Dizel 93,80

5. Darıca Kitap Fuarı kapılarını açıyor

Darıca Belediyesi'nin düzenlediği 5. Kitap Fuarı, 20 Nisan'da başlıyor. 100 yayınevi ve birçok yazarın katılacağı fuar, 29 Nisan'a kadar sürecek. Başkan Bıyık tüm kitapseverleri davet etti.

5. Darıca Kitap Fuarı kapılarını açıyor

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Darıca Kitap Fuarı, 20-29 Nisan tarihleri arasında kapılarını açıyor. 100 yayınevi ve 1 milyon kitapla gerçekleşecek fuarda, söyleşi ve imza programlarıyla edebiyat dünyasının önemli isimleri ve yerel yazarlar okurlarla buluşacak.

Darıca Belediyesi Kapalı Semt Pazarı’nda düzenlenecek fuar, “Darıca’da her sayfa yeni bir dünya” sloganıyla yola çıkıyor. Ziyaretçiler, fuar boyunca sevdikleri yazarlarla tanışma ve sohbet etme fırsatı bulacak.

YAZARLAR OKURLARLA BULUŞACAK

Bahadır Yenişehirlioğlu ve Hatice Kübra Tongar gibi ünlü yazarların yanı sıra, çok sayıda yerel yazar da fuarda okuyucularla bir araya gelecek. Bu buluşmalar, Darıca’nın kültürel hayatına önemli bir katkı sağlayacak.

BAŞKAN BIYIK’TAN DAVET

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, tüm vatandaşları 5. Darıca Kitap Günleri’ne davet etti. Başkan Bıyık, “Kitap Günleri etkinliğimizle hem okuma kültürünü yaygınlaştırmayı hem de hemşehrilerimizi değerli yazarlarımızla buluşturmayı amaçlıyoruz. 100 yayınevi ve 1 milyon kitabın yer aldığı bu büyük kültür buluşmasına tüm kitapseverleri bekliyoruz” dedi.

5. Darıca Kitap Günleri, 20-29 Nisan tarihleri arasında hafta içi 09.00–20.00, hafta sonu ise 10.00–20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar, her yaştan kitapseveri ağırlamaya hazırlanıyor.