AK Parti Kocaeli'de kaç kişinin aday olduğu açıklandı

Siyaset 17.03.2023 - 10:26, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 2887+ kez okundu.
 

AK Parti Kocaeli'de kaç kişinin aday olduğu açıklandı

Milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci devam eden AK Parti’de dört günde 109 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu
14 Mayıs’ta yapılacak genel seçim öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylık başvuruları 13 Mart tarihi itibariyle başladı. AK Parti’de çok sayıda ismin milletvekili aday adaylık başvurusu yapması bekleniyor. Bu kapsamda aday adayları il binasına giderek adaylık başvurusunda bulunuyor. Bazı isimler de Ankara’da bulunan genel merkeze gidip doğrudan başvurabiliyor. HEMEN ŞİMDİ HAZIRIZ Dördüncü gün olan 16 Mart 2023 itibariyle süreçle ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Bu büyük ilgiye, bu büyük güvene layık olmak için emin olun çok çalışacağız. Dört günde 109 başvuruya ulaştık. Bu büyük teveccüh, milletimizin Cumhurbaşkanımıza ve Ak kadrolara olan güvenin göstergesidir. AFAD’a yapılan bağışlardaki cömertliği ile büyük bir dayanışma örneği gösteren aday adaylarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Türkiye için hemen şimdi hazırız.” ifadelerini kullandı.
Milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci devam eden AK Parti’de dört günde 109 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçim öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylık başvuruları 13 Mart tarihi itibariyle başladı. AK Parti’de çok sayıda ismin milletvekili aday adaylık başvurusu yapması bekleniyor. Bu kapsamda aday adayları il binasına giderek adaylık başvurusunda bulunuyor. Bazı isimler de Ankara’da bulunan genel merkeze gidip doğrudan başvurabiliyor.

HEMEN ŞİMDİ HAZIRIZ

Dördüncü gün olan 16 Mart 2023 itibariyle süreçle ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Bu büyük ilgiye, bu büyük güvene layık olmak için emin olun çok çalışacağız. Dört günde 109 başvuruya ulaştık. Bu büyük teveccüh, milletimizin Cumhurbaşkanımıza ve Ak kadrolara olan güvenin göstergesidir. AFAD’a yapılan bağışlardaki cömertliği ile büyük bir dayanışma örneği gösteren aday adaylarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Türkiye için hemen şimdi hazırız.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.