AK Kadın Kocaeli’de Şafak Durak SKM Başkanı

Siyaset 13.03.2023 - 13:57, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 2852+ kez okundu.
 

AK Kadın Kocaeli’de Şafak Durak SKM Başkanı

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına Şafak Durak atandı. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı
 ve milletvekilliği seçimleri için AK Parti Kocaeli kadın Kolları seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına, İl Teşkilat Başkanı Şafak Durak getirildi. AK Parti Kocaeli Kadın Kolları İl Başkanı Yasemin Özdemir görevlendirmeye ilişkin yaptığı açıklamasında: ”AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına Teşkilat Başkanımız Şafak Durak atanmıştır.Kendisinin aldığı yeni görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inancımız tamdır.Tebrik ediyor , başarılar diliyorum” dedi. Şafak DURAK Kimdir? 1974 İzmit Doğumludur. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunu olan Şafak Durak siyasi kariyerine 2014 yılında AK Parti İl Kadın Kollarında Başkan yardımcısı olarak başladı. Durak sırasıyla; Sosyal İşler Birim Başkanlığı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı, Ar-Ge Birim Başkanlığı, Dış İlişkiler Birim Başkanlığı, Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı yaptı. Halen AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığı görevini sürdürmekte olan Durak ; Muradiye Kültür Vakfı ,Fetih Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti gibi Sivil Toplum Kuruluşlarında çeşitli kademelerde görev yaptı. Şafak Durak evli ve 3 çocuk annesidir.
AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına Şafak Durak atandı. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı

 ve milletvekilliği seçimleri için AK Parti Kocaeli kadın Kolları seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına, İl Teşkilat Başkanı Şafak Durak getirildi. AK Parti Kocaeli Kadın Kolları İl Başkanı Yasemin Özdemir görevlendirmeye ilişkin yaptığı açıklamasında: ”AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına Teşkilat Başkanımız Şafak Durak atanmıştır.Kendisinin aldığı yeni görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inancımız tamdır.Tebrik ediyor , başarılar diliyorum” dedi.

Şafak DURAK Kimdir?

1974 İzmit Doğumludur. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunu olan Şafak Durak siyasi kariyerine 2014 yılında AK Parti İl Kadın Kollarında Başkan yardımcısı olarak başladı. Durak sırasıyla;
Sosyal İşler Birim Başkanlığı,
Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı,
Ar-Ge Birim Başkanlığı,
Dış İlişkiler Birim Başkanlığı,
Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı yaptı. Halen AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığı görevini sürdürmekte olan Durak ; Muradiye Kültür Vakfı ,Fetih Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti gibi Sivil Toplum Kuruluşlarında çeşitli kademelerde görev yaptı.
Şafak Durak evli ve 3 çocuk annesidir.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.