Şemsettin Ceyhan adaylık başvurusu yaptı!

Siyaset 16.03.2023 - 16:18, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 2407+ kez okundu.
 

Şemsettin Ceyhan adaylık başvurusu yaptı!

AK Parti eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli’den milletvekili aday adayı oldu. Kalabalık bir grupla İl Başkanlığı’na gelen Şemsettin Ceyhan
 resmi başvurusunu yaptığını açıkladı. Ceyhan dilekçesini Seçim İşleri Komisyonu’na teslim etti. Bir önceki seçim döneminde aday gösterilmeyen Ceyhan, 28. Dönem Milletvekili aday adayı oldu. Geçmişte  İl Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Ceyhan’ı adaylık açıklamasında o dönemki üyeleri de yalnız bırakmadı.Geçtiğimiz dönemlerde milletvekili aday adayı olan Ceyhan listeye girememişti. AK Parti’de il başkanlarının milletvekili listesine girme geleneği İl eski Başkanı Mahmut Civelek ile bozulmuş Şemsettin Ceyhan ile devam etmişti. Partisine küsmeyerek Ceyhan çalışmalarda yer almaya devam eden Ceyhan bu dönem de aday adayı olmak için başvurdu. 'BİSMİLLAH DEDİK YOLA ÇIKTIK' İl Başkanı Şahun Talus’un da yer aldığı açıklamada Ceyhan, “5 yıl önce yine burada milletvekili aday adaylığı için başvuru yapmıştık. İkimize de nasip olmadı ama kendisi İl Başkanlığı görevine getirildi, kendisine başarılar diliyorum. Ben milletvekili aday adaylığı için yeniden başvuru yapıyorum.” ifadelerini kullandı.
AK Parti eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli’den milletvekili aday adayı oldu. Kalabalık bir grupla İl Başkanlığı’na gelen Şemsettin Ceyhan

 resmi başvurusunu yaptığını açıkladı. Ceyhan dilekçesini Seçim İşleri Komisyonu’na teslim etti.

Bir önceki seçim döneminde aday gösterilmeyen Ceyhan, 28. Dönem Milletvekili aday adayı oldu. Geçmişte  İl Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Ceyhan’ı adaylık açıklamasında o dönemki üyeleri de yalnız bırakmadı.Geçtiğimiz dönemlerde milletvekili aday adayı olan Ceyhan listeye girememişti. AK Parti’de il başkanlarının milletvekili listesine girme geleneği İl eski Başkanı Mahmut Civelek ile bozulmuş Şemsettin Ceyhan ile devam etmişti. Partisine küsmeyerek Ceyhan çalışmalarda yer almaya devam eden Ceyhan bu dönem de aday adayı olmak için başvurdu.

'BİSMİLLAH DEDİK YOLA ÇIKTIK'

İl Başkanı Şahun Talus’un da yer aldığı açıklamada Ceyhan, “5 yıl önce yine burada milletvekili aday adaylığı için başvuru yapmıştık. İkimize de nasip olmadı ama kendisi İl Başkanlığı görevine getirildi, kendisine başarılar diliyorum. Ben milletvekili aday adaylığı için yeniden başvuru yapıyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.