Vali Yavuz’ un 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Siyaset 13.03.2023 - 13:17, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 2382+ kez okundu.
 

Vali Yavuz’ un 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri de sağlık hizmetlerinde ulaşılan noktadır. İnsan sağlığının korunması, mevcut
sağlık sorunlarının  giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden biridir. Bu nedenle hekimlik mesleği her zaman kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olarak görülmüştür.   Tıp alanında gelişmeler ve ilerlemeler yaşanırken, vatandaşlarımıza erişilebilir, kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev, sağlık çalışanlarımıza düşmektedir. Değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımız büyük bir sorumluluk üstlendikleri gibi bu sorumluluklarının da üstesinden gelmişlerdir.   “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözüyle büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güven ve takdirini kazanmış değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunmasında ve bu hakkı kullanmamızda gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretleri her türlü övgünün üzerindedir.   Ülkemizde gerçekleşen sağlık reformlarından Kocaeli’miz de payına düşeni almış, sağlık alanında kaliteli ve etkin bir yapıya ulaşmıştır. Uluslararası ölçekte donatılmış sağlık kuruluşları, iyi yetişmiş seçkin hekimleri ve sağlık çalışanları vatandaşlarımıza modern bir sağlık hizmeti sunmaktadırlar.   İlimizde gerek Devlet eliyle gerekse özel sektör tarafından yapılmış ve yapılmakta olan hastanelerimiz çağın ihtiyaçlarını karşılayabilecek ölçek ve kalitede olup, vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunabilmek için yeni yatırımlara her geçen gün bir yenisi eklenmektedir.   Asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybeden sağlık neferlerimiz başta olmak üzere bu güne kadar üstün vazife bilinciyle görevi başında şehit düşen ve ebediyete irtihal eden tüm sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, sağlık hizmetlerinin teknolojiye uyum sağlanarak en üst seviyeye ulaştırılmasında sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplumun yetişmesinde katkı sağlayan değerli hekimlerin, hemşirelerin, hasta bakıcıların, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum.
Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri de sağlık hizmetlerinde ulaşılan noktadır. İnsan sağlığının korunması, mevcut

sağlık sorunlarının  giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden biridir. Bu nedenle hekimlik mesleği her zaman kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olarak görülmüştür.

 

Tıp alanında gelişmeler ve ilerlemeler yaşanırken, vatandaşlarımıza erişilebilir, kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev, sağlık çalışanlarımıza düşmektedir. Değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımız büyük bir sorumluluk üstlendikleri gibi bu sorumluluklarının da üstesinden gelmişlerdir.

 

“Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözüyle büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güven ve takdirini kazanmış değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunmasında ve bu hakkı kullanmamızda gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretleri her türlü övgünün üzerindedir.

 

Ülkemizde gerçekleşen sağlık reformlarından Kocaeli’miz de payına düşeni almış, sağlık alanında kaliteli ve etkin bir yapıya ulaşmıştır. Uluslararası ölçekte donatılmış sağlık kuruluşları, iyi yetişmiş seçkin hekimleri ve sağlık çalışanları vatandaşlarımıza modern bir sağlık hizmeti sunmaktadırlar.

 

İlimizde gerek Devlet eliyle gerekse özel sektör tarafından yapılmış ve yapılmakta olan hastanelerimiz çağın ihtiyaçlarını karşılayabilecek ölçek ve kalitede olup, vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunabilmek için yeni yatırımlara her geçen gün bir yenisi eklenmektedir.

 

Asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybeden sağlık neferlerimiz başta olmak üzere bu güne kadar üstün vazife bilinciyle görevi başında şehit düşen ve ebediyete irtihal eden tüm sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, sağlık hizmetlerinin teknolojiye uyum sağlanarak en üst seviyeye ulaştırılmasında sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplumun yetişmesinde katkı sağlayan değerli hekimlerin, hemşirelerin, hasta bakıcıların, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.