Körfez Belediye Başkanı Söğüt’ten Ramazan ayı mesajı

Siyaset 22.03.2023 - 20:29, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 3426+ kez okundu.
 

Körfez Belediye Başkanı Söğüt’ten Ramazan ayı mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve huzur mevsimi olan Ramazan ayına
 kavuşmanın sevinci içerisinde olduklarını belirtti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ı Şerif’in başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. “Huzur ve bereketin müjdecisi Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Son dönemde özellikle deprem felaketi sonrasında Ramazan ayına buruk giriyoruz.   ÖRNEK BİR DAYANIŞMA Ramazan ayı ile birlikte yaraları daha da hızlı bir şekilde saracağımıza inanıyoruz.  Zor günlerde millet olarak örnek bir dayanışma gösterdik. İnanıyorum ki; Ramazan, bizlere inşallah sağlık ve huzur getirecektir. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun” ifadelerine yer verdi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve huzur mevsimi olan Ramazan ayına

 kavuşmanın sevinci içerisinde olduklarını belirtti.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ı Şerif’in başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. “Huzur ve bereketin müjdecisi Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Son dönemde özellikle deprem felaketi sonrasında Ramazan ayına buruk giriyoruz.

 

ÖRNEK BİR DAYANIŞMA

Ramazan ayı ile birlikte yaraları daha da hızlı bir şekilde saracağımıza inanıyoruz.  Zor günlerde millet olarak örnek bir dayanışma gösterdik. İnanıyorum ki; Ramazan, bizlere inşallah sağlık ve huzur getirecektir. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.