Öztürk, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oluyor

Siyaset 16.03.2023 - 14:31, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 2333+ kez okundu.
 

Öztürk, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oluyor

Önceki dönem İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı, olan ve bir dönem İYİ Parti Kocaeli İl Başkanvekili görevini yürüten Gebze Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Özhan Aşkın Öztürk, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oluyor.  İYİ Parti’de aday adaylığı hareketliliği başladı. Öztürk, adaylık açıklaması için tüm partililerini ilçe binasına davet ederek, “Ülkeme ve doğup büyüdüğüm topraklara daha iyi hizmet etmek için bir yola çıkıyorum. Hep birlikte ülkemizi huzur ve ‘İyi’lik içinde yaşayan mutlu insanların ülkesi haline getirmek için İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayıyım. Sizlerin de destekleriyle Türkiye İYİ olacak! Adaylık açıklamama siz değerli partililerimiz ve basın mensuplarımızı davet ediyorum. Unutmayalım ki; İyiler her zaman kazanır” dedi. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Özhan Aşkın Öztürk adaylık açıklamasını 18 Mart Cumartesi, saat: 17.30’da İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda yapacak.
Önceki dönem İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı, olan ve bir dönem İYİ Parti Kocaeli İl Başkanvekili görevini yürüten Gebze Ticaret Odası Yönetim

Kurulu Üyesi Özhan Aşkın Öztürk, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oluyor. 

İYİ Parti’de aday adaylığı hareketliliği başladı.

Öztürk, adaylık açıklaması için tüm partililerini ilçe binasına davet ederek, “Ülkeme ve doğup büyüdüğüm topraklara daha iyi hizmet etmek için bir yola çıkıyorum. Hep birlikte ülkemizi huzur ve ‘İyi’lik içinde yaşayan mutlu insanların ülkesi haline getirmek için İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayıyım. Sizlerin de destekleriyle Türkiye İYİ olacak! Adaylık açıklamama siz değerli partililerimiz ve basın mensuplarımızı davet ediyorum. Unutmayalım ki; İyiler her zaman kazanır” dedi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Özhan Aşkın Öztürk adaylık açıklamasını 18 Mart Cumartesi, saat: 17.30’da İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda yapacak.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.