POLİSAN HOLDİNG RAMAZAN BAYRAMI İLANI

görevinden istifa eden Yaşar Çakmak resmen aday adayı oldu!

Siyaset 17.03.2023 - 20:23, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 3056+ kez okundu.
 

görevinden istifa eden Yaşar Çakmak resmen aday adayı oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevinden istifa eden Yaşar Çakmak, milletvekili aday adayı oldu. Gebze Belediyesi Meclis Üyeliği görevinden
de istifa eden Yaşar Çakmak, geçtiğimiz dönem de aday adayı olmuştu. Çakmak şansını ikinci kez deneyecek. İl Başkanlığı’na gelerek resmi başvurusunu yapan Çakmak evraklarını Seçim İşleri Komisyonu’na teslim etti. Aday adaylık başvurusu sonrası konuşan Çakmak, “AK Partimize milletvekili aday adaylığı müracaatımızı yaptık, hayırlı uğurlu olsun. 4 yıldır Büyükşehir Belediyesi başkan vekil görevi dolasıyla bir aradaydık. İl başkanımız, 12 ilçe başkanımız bütün belediye başkanlarımız tüm AK Parti teşkilatlarında görev yapmış başkanlarımıza meclis üyelerimi, danışma meclis üyelerimize kadın ve gençlik kollarımıza ve bu davaya gönül vermiş kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu binada nice seçim zaferlerine şahitlik ettik. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta AK Partimiz tarihin en büyük oyuyla hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekili seçimlerinde çok üstün bir seçim sonucuyla sizlerim huzuruna gelecektir. Her kademede göreve hazırız. Bundan sonra da çalışmalarımız büyük gayretle devam edecek. Cumhurbaşkanımızın misyonuyla Türkiye yüzyılına hazırız. Türkiye’nin problemlerini, gerçeklerini ve bunlara ilişkin çözüm yollarını yapılacaklara ilişkin bilgi birikimine sahip AK Parti kadroları hazır. Dünyada böyle çalışkan bir teşkilat yok. Kocaeli’nin her ilçesinden tüm STK’lardan katılım oldu. Beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevinden istifa eden Yaşar Çakmak, milletvekili aday adayı oldu. Gebze Belediyesi Meclis Üyeliği görevinden

de istifa eden Yaşar Çakmak, geçtiğimiz dönem de aday adayı olmuştu. Çakmak şansını ikinci kez deneyecek. İl Başkanlığı’na gelerek resmi başvurusunu yapan Çakmak evraklarını Seçim İşleri Komisyonu’na teslim etti.

Aday adaylık başvurusu sonrası konuşan Çakmak, “AK Partimize milletvekili aday adaylığı müracaatımızı yaptık, hayırlı uğurlu olsun. 4 yıldır Büyükşehir Belediyesi başkan vekil görevi dolasıyla bir aradaydık. İl başkanımız, 12 ilçe başkanımız bütün belediye başkanlarımız tüm AK Parti teşkilatlarında görev yapmış başkanlarımıza meclis üyelerimi, danışma meclis üyelerimize kadın ve gençlik kollarımıza ve bu davaya gönül vermiş kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu binada nice seçim zaferlerine şahitlik ettik. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta AK Partimiz tarihin en büyük oyuyla hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekili seçimlerinde çok üstün bir seçim sonucuyla sizlerim huzuruna gelecektir. Her kademede göreve hazırız. Bundan sonra da çalışmalarımız büyük gayretle devam edecek. Cumhurbaşkanımızın misyonuyla Türkiye yüzyılına hazırız. Türkiye’nin problemlerini, gerçeklerini ve bunlara ilişkin çözüm yollarını yapılacaklara ilişkin bilgi birikimine sahip AK Parti kadroları hazır. Dünyada böyle çalışkan bir teşkilat yok. Kocaeli’nin her ilçesinden tüm STK’lardan katılım oldu. Beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.