Play-Off maçında Dilovası derbisini Diliskelesi kazandı 2-3

Spor 15.03.2023 - 11:57, Güncelleme: 10.04.2023 - 09:04 6768+ kez okundu.
 

Play-Off maçında Dilovası derbisini Diliskelesi kazandı 2-3

Amatör Süper Lig Play-Off maçında Diliskelesi ile Dilovası Belediyespor karşı karşıya geldi. Dilovası derbisinde gülen taraf maçı 3-2 kazanan
Diliskelesispor oldu.  Amatör Süper Lig Play-Off maçında Diliskelesi ile Dilovası Belediyespor karşı karşıya geldi. Dilovası şehit Nihat Karadaş Stadında oynanan maçı AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Ali Demiray, YRP ilçe Başkanı Ercan Oğuz, ilçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, belediye başkan yardımcıları birlikte izledi. GÜLEN TARAF DİLİSKELESİ OLDU  Zorlu geçen Dilovası derbisinde gülen taraf maçı 3-2 kazanan Diliskelesispor oldu. Oldukça çekişmeli ve gollü geçen müsabaka sonunda Dilovası Belediyespor Ömer Güncü ve Emircan Demir ile goller bulmasına rağmen sahadan puansız ayrıldı. VEKİL YAMAN ÇİÇEK VERDİ  Diliskelesispor’un galibiyeti ile sona eren maç sonrası sahaya inen Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Diliskelesi spor kulüp Başkanı Sinan Yaşar, yönetimi ve futbolcularını tebrik ederek çiçek takdim etti. BAŞKAN YAŞAR, TEŞEKKÜR ETTi  Maç sonrası her iki takım futbolcularını tebrik eden Diliskelesi Spor Kulüp Başkanı Sinan Yaşar, “Dilovası derbisinde kazanan takım Diliskelesi Spor olsa da ilçemize yakışır bir müsabaka ile maçın centilmence geçmesi bizler için çok önemliydi. Her iki takım oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ki maçlarımızı da aynı şekilde galibiyetlerle süsleyerek hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
Amatör Süper Lig Play-Off maçında Diliskelesi ile Dilovası Belediyespor karşı karşıya geldi. Dilovası derbisinde gülen taraf maçı 3-2 kazanan

Diliskelesispor oldu.  Amatör Süper Lig Play-Off maçında Diliskelesi ile Dilovası Belediyespor karşı karşıya geldi. Dilovası şehit Nihat Karadaş Stadında oynanan maçı AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Ali Demiray, YRP ilçe Başkanı Ercan Oğuz, ilçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, belediye başkan yardımcıları birlikte izledi.

GÜLEN TARAF DİLİSKELESİ OLDU 

Zorlu geçen Dilovası derbisinde gülen taraf maçı 3-2 kazanan Diliskelesispor oldu. Oldukça çekişmeli ve gollü geçen müsabaka sonunda Dilovası Belediyespor Ömer Güncü ve Emircan Demir ile goller bulmasına rağmen sahadan puansız ayrıldı.

VEKİL YAMAN ÇİÇEK VERDİ 

Diliskelesispor’un galibiyeti ile sona eren maç sonrası sahaya inen Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Diliskelesi spor kulüp Başkanı Sinan Yaşar, yönetimi ve futbolcularını tebrik ederek çiçek takdim etti.

BAŞKAN YAŞAR, TEŞEKKÜR ETTi 

Maç sonrası her iki takım futbolcularını tebrik eden Diliskelesi Spor Kulüp Başkanı Sinan Yaşar, “Dilovası derbisinde kazanan takım Diliskelesi Spor olsa da ilçemize yakışır bir müsabaka ile maçın centilmence geçmesi bizler için çok önemliydi. Her iki takım oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ki maçlarımızı da aynı şekilde galibiyetlerle süsleyerek hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.