Pazar, 27 Eylül 2026 27.09.2026
19°C
USD 48,88
EUR 55,69
Altın 6.741
Benzin 80,80
Dizel 93,80

Kocaeli’de Firari Hükümlü Jandarma Operasyonuyla Yakalandı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona daha imza attı.

“Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” ve “Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık” suçlarından hakkında 7 yıl 11 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 1 yıl 6 aydır firari olarak aranan şüpheli, Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin koordineli çalışmasıyla düzenlenen operasyon sonucu yakalandı.

Şahsın saklandığı adresi tespit eden ekipler, yapılan planlı operasyonla firariyi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıs, cezaevine teslim edildi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, kamu düzenini sağlamak ve suçluları adalete teslim etmek amacıyla yürüttüğü çalışmalarına aralıksız devam edeceğini bildirdi.