Söğüt’ten ‘Hayat Bilgisi’ dersi

Dünya 13.04.2023 - 11:33, Güncelleme: 13.04.2023 - 11:33 2575+ kez okundu.
 

Söğüt’ten ‘Hayat Bilgisi’ dersi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, General Edip Bayoğlu İlkokulu öğrencileri ile ‘Hayat Bilgisi’ dersi kapsamında bir araya geldi. Çocuklar sordu, Başkan Söğüt cevapladı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, General Edip Bayoğlu İlkokulu öğrencilerinin ‘Hayat Bilgisi’ dersine konuk oldu, çocuklarlarla hem sohbet etti hem de onların sorularını cevapladı. Ders kapsamında oldukça renkli görüntülere sahne olan buluşmada Şener Söğüt, çocuklarla yakından ilgilendi. SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ “Gelecek sizlerin. İleride bu koltuklarda sizler olacaksınız” diyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bizler sizlerin geleceği ve bizlerden daha başarılı bireyler olacaksınız. Sizlerin geleceği için dün olduğu gibi yarın da canla başla çalışacağız. Tek gayemiz, sizlere daha mutlu, daha huzurlu bir Körfez’i teslim etmek. Sizler de bizlerin yerine bu koltuklara geçtiğinizde bu düzeyi daha da yukarıya çekeceksiniz” dedi. BU ANI HİÇ UNUTMAYACAKLAR Şener Söğüt ile buluşmalarında tek tek söz alıp sorular soran öğrenciler, belediyelerin işleyişi ve görevleri hakkında bilgiler aldı. Tüm öğrencilerin sorularına içtenlikle yanıt veren Başkan, hayatından da örneklerle cevaplar verdi. Okul yetkilileri de Başkan Şener Söğüt’e buluşmadan dolayı teşekkür ederek, “Başkanımızdan güzel cevaplar aldık. Öğrencilerimizde bu anı hiç unutmayacak. Okulumuz adına Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, General Edip Bayoğlu İlkokulu öğrencileri ile ‘Hayat Bilgisi’ dersi kapsamında bir araya geldi. Çocuklar sordu, Başkan Söğüt cevapladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, General Edip Bayoğlu İlkokulu öğrencilerinin ‘Hayat Bilgisi’ dersine konuk oldu, çocuklarlarla hem sohbet etti hem de onların sorularını cevapladı. Ders kapsamında oldukça renkli görüntülere sahne olan buluşmada Şener Söğüt, çocuklarla yakından ilgilendi.

SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

“Gelecek sizlerin. İleride bu koltuklarda sizler olacaksınız” diyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bizler sizlerin geleceği ve bizlerden daha başarılı bireyler olacaksınız. Sizlerin geleceği için dün olduğu gibi yarın da canla başla çalışacağız. Tek gayemiz, sizlere daha mutlu, daha huzurlu bir Körfez’i teslim etmek. Sizler de bizlerin yerine bu koltuklara geçtiğinizde bu düzeyi daha da yukarıya çekeceksiniz” dedi.

BU ANI HİÇ UNUTMAYACAKLAR

Şener Söğüt ile buluşmalarında tek tek söz alıp sorular soran öğrenciler, belediyelerin işleyişi ve görevleri hakkında bilgiler aldı. Tüm öğrencilerin sorularına içtenlikle yanıt veren Başkan, hayatından da örneklerle cevaplar verdi. Okul yetkilileri de Başkan Şener Söğüt’e buluşmadan dolayı teşekkür ederek, “Başkanımızdan güzel cevaplar aldık. Öğrencilerimizde bu anı hiç unutmayacak. Okulumuz adına Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.