Kocaeli Stadyumu yolunda trafik düzenlemesi

Spor 08.11.2023 - 11:05, Güncelleme: 08.11.2023 - 11:05 11450+ kez okundu.
 

Kocaeli Stadyumu yolunda trafik düzenlemesi

Kocaeli Stadyumuna güvenli ve konforlu ulaşım sağlayacak Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum bağlantı yolunda çalışmalar tekrar başladı. Stadyum yolunda D-100 güney yan yol trafiğe kapatıldı. Aşınma ve binder asfalt serimi yapıldı. TEM Otoyolu güney taşıma yolundaki trafik Ankara istikameti servis yoluna aktarıldı. Gerekli trafik işaretlemeleri yapılarak tüm emniyet tedbirleri alındı.   HIZ KESMEDEN DEVAM D-100 Karayolunun Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı ile Köseköy battı çıktı kavşağı arasında kalan kısmında yapılacak kavşak ile D-100 karayolundan Kocaeli Stadyumuna ve Alikahya Organize Sanayi bölgelerine ulaşımı kolaylaştıracak çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.   YAN YOLLARLA 13 KİLOMETRE Anadolu Otoyolu üzerindeki menfez yıkılarak 2x2 ulaşımını sağlayacak köprü yapılacak. D-100 Karayolundan Anadolu Otoyoluna bağlanan yol genişliği 30 metre olacak, yolda ulaşım 2x2 gidiş-geliş olarak sağlanacak ve yol üzerinde bisiklet yolu da yapılacak. D-100 üzerinde 1 adet, Tem Otoyolu üzerinde 1 adet ve Yirim Dere üzerinde 1 adet olmak üzere 3 farklı noktada prefabrik öngerme kirişli köprü; D-100 üzerinde bir adet çelik yaya üst geçidi yapılacak. Proje kapsamında bağlantı yolları dahil 13 km uzunlukta yol ve drenaj imalatları, tretuvar ve aydınlatma çalışmaları yapılacak. 13 kilometre uzunluğunda yapılacak yeni yol için 71 bin ton asfaltlama yapılacak.
Kocaeli Stadyumuna güvenli ve konforlu ulaşım sağlayacak Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum bağlantı yolunda çalışmalar tekrar başladı. Stadyum yolunda D-100 güney yan yol trafiğe kapatıldı. Aşınma ve binder asfalt serimi yapıldı. TEM Otoyolu güney taşıma yolundaki trafik Ankara istikameti servis yoluna aktarıldı. Gerekli trafik işaretlemeleri yapılarak tüm emniyet tedbirleri alındı.

 

HIZ KESMEDEN DEVAM

D-100 Karayolunun Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı ile Köseköy battı çıktı kavşağı arasında kalan kısmında yapılacak kavşak ile D-100 karayolundan Kocaeli Stadyumuna ve Alikahya Organize Sanayi bölgelerine ulaşımı kolaylaştıracak çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

 

YAN YOLLARLA 13 KİLOMETRE

Anadolu Otoyolu üzerindeki menfez yıkılarak 2x2 ulaşımını sağlayacak köprü yapılacak. D-100 Karayolundan Anadolu Otoyoluna bağlanan yol genişliği 30 metre olacak, yolda ulaşım 2x2 gidiş-geliş olarak sağlanacak ve yol üzerinde bisiklet yolu da yapılacak. D-100 üzerinde 1 adet, Tem Otoyolu üzerinde 1 adet ve Yirim Dere üzerinde 1 adet olmak üzere 3 farklı noktada prefabrik öngerme kirişli köprü; D-100 üzerinde bir adet çelik yaya üst geçidi yapılacak. Proje kapsamında bağlantı yolları dahil 13 km uzunlukta yol ve drenaj imalatları, tretuvar ve aydınlatma çalışmaları yapılacak. 13 kilometre uzunluğunda yapılacak yeni yol için 71 bin ton asfaltlama yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.