Vali Yavuz Açıkladı: Kabinde Fotoğraf Çeken 3 Kişiye İşlem Yapıldı !

Dünya 14.05.2023 - 17:48, Güncelleme: 14.05.2023 - 17:53 2653+ kez okundu.
 

Vali Yavuz Açıkladı: Kabinde Fotoğraf Çeken 3 Kişiye İşlem Yapıldı !

Kocaeli'de oy kullanımı sırasında kabinde telefonla çekim yapan 3 kişiye işlem yapıldıVali Seddar Yavuz oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada: "Sabah 08. 00 itibariyle oy kullanma başladı.
Kocaeli'de oy kullanımı sırasında kabinde telefonla çekim yapan 3 kişiye işlem yapıldı Vali Seddar Yavuz oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada: "Sabah 08.00 itibariyle oy kullanma başladı. Sadece oy kabinlerinde telefonla çekim yapmak yasak şimdiye kadar 3 işlem yapıldı. Seçimi provoke etmek isteyenlerle ilgili istihbarat ekiplerimiz çakışma yapmıyor. Vatandaş rahat olsun." dedi. EŞİ İLE SANDIK BAŞINA GİTTİ Türkiye Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti. Ülke genelinde saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, İzmitOrtaokulu 1093 nolu sandıkta oyunu kullandı.   GÜVENLİK GÜÇLERİ GÖREV BAŞINDA Yavuz, oy kullanmasının ardından açıklama yaptı. Vali Yavuz, şu ifadeleri kullandı;  “Hem Cumhurbaşkanlığı hem milletvekilliği seçimi gerçekleşiyor. Seçimler demokratik olgunluk işe gerçekliyor. Valiliğimizce seçim güvenlik içinde gerçekleşiyor. Günler öncesinden çok sayıda toplantı gerçekleştirdik. Güvenlik güçleri çok alanda görevinde. Şu ana kadar kayda değer bir olay meydana gelmemiştir.   KABİNLERDE FOTOĞRAF ÇEKMEYİN Bazı yerlerde kabinlerde fotoğraf çekimi meydana gelmesi nedeniyle 3 adet işlem yapıldı. Oy kabinlerinde fotoğraf çekilmemesi konusunda vatandaşları uyarıyorum. Güvenlik tedbirlerimiz artarak devam edecek. Kocaeli kardeşlerimiz rahat olsun. Her alana her yere hakimiz. Yasa dışı yol ve yöntemlere başvuracaklara karşı tedbirlerimizi aldık. Türkiye ilk defa seçim yapmıyor. Sonucu herkes olgunlukla karşılayacaktır. Sonucun hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Kocaeli'de oy kullanımı sırasında kabinde telefonla çekim yapan 3 kişiye işlem yapıldıVali Seddar Yavuz oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada: "Sabah 08. 00 itibariyle oy kullanma başladı.

Kocaeli'de oy kullanımı sırasında kabinde telefonla çekim yapan 3 kişiye işlem yapıldı

Vali Seddar Yavuz oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada: "Sabah 08.00 itibariyle oy kullanma başladı. Sadece oy kabinlerinde telefonla çekim yapmak yasak şimdiye kadar 3 işlem yapıldı. Seçimi provoke etmek isteyenlerle ilgili istihbarat ekiplerimiz çakışma yapmıyor. Vatandaş rahat olsun." dedi.

EŞİ İLE SANDIK BAŞINA GİTTİ

Türkiye Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti. Ülke genelinde saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, İzmitOrtaokulu 1093 nolu sandıkta oyunu kullandı.

 

GÜVENLİK GÜÇLERİ GÖREV BAŞINDA

Yavuz, oy kullanmasının ardından açıklama yaptı. Vali Yavuz, şu ifadeleri kullandı;  “Hem Cumhurbaşkanlığı hem milletvekilliği seçimi gerçekleşiyor. Seçimler demokratik olgunluk işe gerçekliyor. Valiliğimizce seçim güvenlik içinde gerçekleşiyor. Günler öncesinden çok sayıda toplantı gerçekleştirdik. Güvenlik güçleri çok alanda görevinde. Şu ana kadar kayda değer bir olay meydana gelmemiştir.

 

KABİNLERDE FOTOĞRAF ÇEKMEYİN

Bazı yerlerde kabinlerde fotoğraf çekimi meydana gelmesi nedeniyle 3 adet işlem yapıldı. Oy kabinlerinde fotoğraf çekilmemesi konusunda vatandaşları uyarıyorum. Güvenlik tedbirlerimiz artarak devam edecek. Kocaeli kardeşlerimiz rahat olsun. Her alana her yere hakimiz. Yasa dışı yol ve yöntemlere başvuracaklara karşı tedbirlerimizi aldık. Türkiye ilk defa seçim yapmıyor. Sonucu herkes olgunlukla karşılayacaktır. Sonucun hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.