KÜRSÜNÜN ŞAMPİYONU TEMPO ATLETİZM

Spor 22.11.2023 - 12:08, Güncelleme: 22.11.2023 - 12:08 10756+ kez okundu.
 

KÜRSÜNÜN ŞAMPİYONU TEMPO ATLETİZM

Kastamonu ilinde gferçekleşen 4.İnebolu Şerife Bacı yarı maratonunda Tempo Atletizm rüzgarı esti.
Bölgemizi temsil eden, Türkiye'nin dört bir bölgesinde fahri üyelikleri bulunan Gebze Tempo Atletizm Spor Kulübü 13 sporcusu ile katılımda bulunduğu marotanda 7 birincilik, 1 ikincilik ve 5 üçüncülük elde ederek kürsünün şampiyonu oldu. Ahmet Poyraz, Gürsoy Burma, Bilal Dülger, Ömer Şahin, Soner Yurdağan, Doğan Koçak, Rahmiye Çotuk, Şeref Özkan, Adem Durmuş, Sıtkı Aydın, Burak Cangır, Hanife Balcı ve Mustafa Bingöl yaş kategorilerinde dereceye yaparak kürsüde yerlerini aldılar. Gebze Tempo Atletizm spor kulübü başkanı Bilal Dülger "Amacı tamamen spor kültürünü yaygınlaştırmak olan, bu doğrultuda yapılanmasını sürdüren kulübümüzün değerli sporcularının kürsü yaparak bölgemizi en iyi şekilde temsil etmesi anlamlı ve güzel bir orfanizasyona katılımımızı dahada değerli kılmıştır. Fahri üyelerimizle birlikte bağımızı Ülkemizin sınırlarına taşıyan kulübümüz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sportif ve kültürel etkinliklerine tüm hızıyla devam edecektir. Hiç bir siyasi amaç taşımayan, tek hedefi bölge insanımıza ve genç toplulumuza sağlıklı, bilinçli spor kültürünü aşılamak olan kulübümüze yerel yönetimlerden de gerekli destek ve yardımları bekliyoruz. Sporla kalın sağlıcakla kalın. Tüm halkımızı TEMPOMUZA katılmaya bekliyoruz" dedi.
Kastamonu ilinde gferçekleşen 4.İnebolu Şerife Bacı yarı maratonunda Tempo Atletizm rüzgarı esti.

Bölgemizi temsil eden, Türkiye'nin dört bir bölgesinde fahri üyelikleri bulunan Gebze Tempo Atletizm Spor Kulübü 13 sporcusu ile katılımda bulunduğu marotanda 7 birincilik, 1 ikincilik ve 5 üçüncülük elde ederek kürsünün şampiyonu oldu.

Ahmet Poyraz, Gürsoy Burma, Bilal Dülger, Ömer Şahin, Soner Yurdağan, Doğan Koçak, Rahmiye Çotuk, Şeref Özkan, Adem Durmuş, Sıtkı Aydın, Burak Cangır, Hanife Balcı ve Mustafa Bingöl yaş kategorilerinde dereceye yaparak kürsüde yerlerini aldılar.

Gebze Tempo Atletizm spor kulübü başkanı Bilal Dülger "Amacı tamamen spor kültürünü yaygınlaştırmak olan, bu doğrultuda yapılanmasını sürdüren kulübümüzün değerli sporcularının kürsü yaparak bölgemizi en iyi şekilde temsil etmesi anlamlı ve güzel bir orfanizasyona katılımımızı dahada değerli kılmıştır. Fahri üyelerimizle birlikte bağımızı Ülkemizin sınırlarına taşıyan kulübümüz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sportif ve kültürel etkinliklerine tüm hızıyla devam edecektir. Hiç bir siyasi amaç taşımayan, tek hedefi bölge insanımıza ve genç toplulumuza sağlıklı, bilinçli spor kültürünü aşılamak olan kulübümüze yerel yönetimlerden de gerekli destek ve yardımları bekliyoruz. Sporla kalın sağlıcakla kalın. Tüm halkımızı TEMPOMUZA katılmaya bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.