Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”

Gündem 28.03.2024 - 16:24, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:24 57 kez okundu.
 

Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, dün Çayırova Sinoplular Derneği’ne gitti.
Yoğun ilgi alakadan dolayı dernek lokaline sığmayan kalabalığa, dernek önünde hitap eden Çiftçi, Sinoplu hemşehrilerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.   31 Mart Yerel Seçimleri’ne 5 günden az bir süre kala, ziyaretlerine ve çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, dün Çayırova Sinoplular Derneği’ne konuk oldu. Dernek önüne kortejle gelen Cumhur İttifakı heyeti; meşale, konfeti ve tezahüratlar eşliğinde dernek önüne gitti. Yoğun katılımdan dolayı dernek lokaline sığmayan Çayırovalılar, dernek önünde kendileri için hazırlanan alanda Çiftçi’yi dinledi. Dernek önünde Çayırova Sinoplular Derneği Başkanı Muammer Aydın ve yönetimi tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Çiftçi’ye günün anısına atkı da hediye edildi. Programa Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ermiş Göksu, Önceki Dönem Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, meclis üyesi adayları ve çok sayıda Çayırovalı katılım gösterdi.   “ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ” Akkuş ve Sarıdede’nin selamlama konuşmalarının ardından, Başkan Çiftçi’nin görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar ve gelecek dönemde yapmayı planladığı projelere ilişkin bir sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Programda yoğun alkışlar eşliğinde konuşma yapan Başkan Çiftçi, yaptığı çalışmaları ve projelerini açıklarken, “Allah’ın izni, sizlerin güçlü desteğiyle, oylarımızı arttırarak Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz. Emin adımlarla, Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz, Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz ve çocuklarımızı en güzel şekliyle geleceğe hazırlayacağız.   “ÇAYIROVA’MIZI ÇOK SEVİYORUZ” Bugüne kadar Cumhurbaşkanımıza güçlü destek verdiniz, yerelde bizlere destek verdiniz. 20 sene boyunca sizlere hizmet ettik, bundan sonra da daha kalıcı hizmetlerle ulaşımdan, altyapıya, yeni okul alanlarından, ilçenin ihtiyaç duyduğu yatırımlara kadar sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz milletimizi ve Çayırova’mızı çok seviyoruz. Bundan sonra vereceğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” açıklamalarına bulundu. 
Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, dün Çayırova Sinoplular Derneği’ne gitti.

Yoğun ilgi alakadan dolayı dernek lokaline sığmayan kalabalığa, dernek önünde hitap eden Çiftçi, Sinoplu hemşehrilerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 

31 Mart Yerel Seçimleri’ne 5 günden az bir süre kala, ziyaretlerine ve çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, dün Çayırova Sinoplular Derneği’ne konuk oldu. Dernek önüne kortejle gelen Cumhur İttifakı heyeti; meşale, konfeti ve tezahüratlar eşliğinde dernek önüne gitti. Yoğun katılımdan dolayı dernek lokaline sığmayan Çayırovalılar, dernek önünde kendileri için hazırlanan alanda Çiftçi’yi dinledi. Dernek önünde Çayırova Sinoplular Derneği Başkanı Muammer Aydın ve yönetimi tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Çiftçi’ye günün anısına atkı da hediye edildi. Programa Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ermiş Göksu, Önceki Dönem Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, meclis üyesi adayları ve çok sayıda Çayırovalı katılım gösterdi.

 

“ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ”

Akkuş ve Sarıdede’nin selamlama konuşmalarının ardından, Başkan Çiftçi’nin görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar ve gelecek dönemde yapmayı planladığı projelere ilişkin bir sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Programda yoğun alkışlar eşliğinde konuşma yapan Başkan Çiftçi, yaptığı çalışmaları ve projelerini açıklarken, “Allah’ın izni, sizlerin güçlü desteğiyle, oylarımızı arttırarak Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz. Emin adımlarla, Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz, Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz ve çocuklarımızı en güzel şekliyle geleceğe hazırlayacağız.

 

“ÇAYIROVA’MIZI ÇOK SEVİYORUZ”

Bugüne kadar Cumhurbaşkanımıza güçlü destek verdiniz, yerelde bizlere destek verdiniz. 20 sene boyunca sizlere hizmet ettik, bundan sonra da daha kalıcı hizmetlerle ulaşımdan, altyapıya, yeni okul alanlarından, ilçenin ihtiyaç duyduğu yatırımlara kadar sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz milletimizi ve Çayırova’mızı çok seviyoruz. Bundan sonra vereceğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” açıklamalarına bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.