CHP’nin Çayırova’da ki yürüyüş ve kahvaltısona yoğun ilgi

Siyaset 11.05.2023 - 14:12, Güncelleme: 12.05.2023 - 10:21 4201+ kez okundu.
 

CHP’nin Çayırova’da ki yürüyüş ve kahvaltısona yoğun ilgi

CHP’nin Çayırova’da ki yürüyüş ve kahvaltı programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Serap Çakır, “Çayırova hakkını almaya hazır” diyerek, gösterilen
 ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  300 civarında kadınla yapılan kahvaltılı programda Çayırovalı kadınlar Serap Çakır’ı mecliste görmek istediklerini söylediler. Çayırova CHP SKM’nin organize ettiği yürüyüş ve kahvaltı programına CHP Milletvekili adayları Harun Yıldızlı, Serap Çakır, İlçe Başkanı Binali Eriş, İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın ve partililer katıldı. Yıldızlı, CHP’nin 5. Ve 6. Sıra adaylarının kadın olduğuna dikkat çekerek, her iki isminde meclise gideceğini ve kadınların bölgemizde daha güçlü temsil hakkı elde edeceğini söyledi. Bunun için özellikle kadınların daha çok çalışmasını istedi. KADINLARIN MECLİSTE OLMASI ÖNEMLİ Seçimlere sayılı saatler kala CHP Çayırova da adeta gövde gösterisi yaptı. CHP SKM’nin yaptığı organizasyonda yürüyüş ve kahvaltı da Milletvekili adayları Serap Çakır ve Harun Özgür Yıldızlı Çayırovalılarla buluştu. CHP’li yöneticilerin de katıldığı Fatih Caddesi’nde ki yürüyüş gövde gösterisine dönüşürken, vatandaşların evlerinin balkonundan CHP heyetine alkışlarla destek verdiği gözlendi. Çayırova SKM’de ki kahvaltılı programa ise Çayırovalı kadınların ilgisi yoğun oldu. Kadınlar özellikle Serap Çakır’a yakın ilgi göstererek, Çakır’ı mecliste görmek istediklerini söyledi. Çayırova’da gördüğü yakın ilgiden büyük mutluluk duyan Serap Çakır, “Çayırova hakkını almaya hazır. Çayırovalılar değişim istiyor. Kadınlarımız, kendi haklarının korunması için kadınların mecliste olmasının önemini biliyor. Hep beraber 14 Mayıs’ta baharı karşılayacağız” dedi. CHP’nin eski İl Başkanı 2. Sıra Milletvekili adayı Harun Yıldızlı da, CHP’nin 5. Ve 6. Sıra adaylarının kadın olduğunun altını çizerek, “her dönem bölgemizden en az bir kadına listesinde yer veren CHP, bu dönem seçilecek yerden iki kadın adaya yer vermiştir. Kadınların gücüne ve etkisine inanıyoruz, iki kadın adayımızda meclise gidiyor” dedi.
CHP’nin Çayırova’da ki yürüyüş ve kahvaltı programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Serap Çakır, “Çayırova hakkını almaya hazır” diyerek, gösterilen

 ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  300 civarında kadınla yapılan kahvaltılı programda Çayırovalı kadınlar Serap Çakır’ı mecliste görmek istediklerini söylediler.

Çayırova CHP SKM’nin organize ettiği yürüyüş ve kahvaltı programına CHP Milletvekili adayları Harun Yıldızlı, Serap Çakır, İlçe Başkanı Binali Eriş, İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın ve partililer katıldı. Yıldızlı, CHP’nin 5. Ve 6. Sıra adaylarının kadın olduğuna dikkat çekerek, her iki isminde meclise gideceğini ve kadınların bölgemizde daha güçlü temsil hakkı elde edeceğini söyledi. Bunun için özellikle kadınların daha çok çalışmasını istedi.

KADINLARIN MECLİSTE OLMASI ÖNEMLİ

Seçimlere sayılı saatler kala CHP Çayırova da adeta gövde gösterisi yaptı. CHP SKM’nin yaptığı organizasyonda yürüyüş ve kahvaltı da Milletvekili adayları Serap Çakır ve Harun Özgür Yıldızlı Çayırovalılarla buluştu. CHP’li yöneticilerin de katıldığı Fatih Caddesi’nde ki yürüyüş gövde gösterisine dönüşürken, vatandaşların evlerinin balkonundan CHP heyetine alkışlarla destek verdiği gözlendi. Çayırova SKM’de ki kahvaltılı programa ise Çayırovalı kadınların ilgisi yoğun oldu. Kadınlar özellikle Serap Çakır’a yakın ilgi göstererek, Çakır’ı mecliste görmek istediklerini söyledi. Çayırova’da gördüğü yakın ilgiden büyük mutluluk duyan Serap Çakır, “Çayırova hakkını almaya hazır. Çayırovalılar değişim istiyor. Kadınlarımız, kendi haklarının korunması için kadınların mecliste olmasının önemini biliyor. Hep beraber 14 Mayıs’ta baharı karşılayacağız” dedi. CHP’nin eski İl Başkanı 2. Sıra Milletvekili adayı Harun Yıldızlı da, CHP’nin 5. Ve 6. Sıra adaylarının kadın olduğunun altını çizerek, “her dönem bölgemizden en az bir kadına listesinde yer veren CHP, bu dönem seçilecek yerden iki kadın adaya yer vermiştir. Kadınların gücüne ve etkisine inanıyoruz, iki kadın adayımızda meclise gidiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.