Kaptanlardan Nail Çiler’e destek

Dünya 10.05.2023 - 14:13, Güncelleme: 10.05.2023 - 14:13 2171+ kez okundu.
 

Kaptanlardan Nail Çiler’e destek

Türk Futbolunun efsane isimleri Kocaelispor’un unutulmaz kaptanı Osman Çakır, Trabzonspor kaptanı Soner Boz ve Gebzespor’un efsane ismi Recep Abdullahoğlu, CHP’den Kocaeli Milletvekili adayı olan Nail Çiler’e destek verdiler.
Seçime sayılı günler kala çalışma temposunu arttıran Nail Çiler, Gebze’de esnaf ziyaretinde bulundu. Türk futboluna damgasını vurmuş isimler dün Nail Çiler ile birlikte Gebze esnafını ziyaret ederek, Çiler’e destek verdiler. Nail Çiler, her alanda olduğu gibi sporda da işin başına ehliyetli kişilerin getirileceğini belirterek, kaptanlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. KOCAELİ’NİN MARKASI  Gebze sokaklarından yetişip, 16 yıl Kocaelispor forması giyen ve camiaya 12 yıl kaptanlık yapan Osman Çakır, Kocaeli’de marka olmuş bir isim. Osman Çakır’ı ilk fark eden isimlerden olan Nail Çiler, Nail Öğretmen olarak Osman Çakır’a yıllar önce destek olmuş. Bir başka efsane isim Trabzon’un semol oyuncularından olan Soner Boz ve Gebzespor’a uzun yıllar kaptanlık yapan Recep Abdullahoğlu, Gebze’de esnaf ziyaretinde Nail Çiler’in yanında yer alarak vefalarını gösterdiler. Özellikle Osman Çakır, Nail Çiler’in Kocaeli ve bölgemiz için önemli bir isim olduğunu belirterek, Gebzelilerden Nail Öğretmenlerine destek istedi. 3 kaptanla bir araya gelen Nail Çiler, kaptanlara vefalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Çiler, “spor alanları ne yazık ki, tecrübeli-bilgileri insanlara emanet edilmiyor. Millet İttifakı iktidarında spor sahalarımıza da bahar gelecek. Çocukluklarını bildiğim, bir çok ortamda bir araya geldiğimiz değerli kaptanlarımızın, bugün bizimle olması, vefalarını göstermeleri bizlere moral ve güç vermiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Türk Futbolunun efsane isimleri Kocaelispor’un unutulmaz kaptanı Osman Çakır, Trabzonspor kaptanı Soner Boz ve Gebzespor’un efsane ismi Recep Abdullahoğlu, CHP’den Kocaeli Milletvekili adayı olan Nail Çiler’e destek verdiler.

Seçime sayılı günler kala çalışma temposunu arttıran Nail Çiler, Gebze’de esnaf ziyaretinde bulundu. Türk futboluna damgasını vurmuş isimler dün Nail Çiler ile birlikte Gebze esnafını ziyaret ederek, Çiler’e destek verdiler. Nail Çiler, her alanda olduğu gibi sporda da işin başına ehliyetli kişilerin getirileceğini belirterek, kaptanlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.
KOCAELİ’NİN MARKASI 
Gebze sokaklarından yetişip, 16 yıl Kocaelispor forması giyen ve camiaya 12 yıl kaptanlık yapan Osman Çakır, Kocaeli’de marka olmuş bir isim. Osman Çakır’ı ilk fark eden isimlerden olan Nail Çiler, Nail Öğretmen olarak Osman Çakır’a yıllar önce destek olmuş. Bir başka efsane isim Trabzon’un semol oyuncularından olan Soner Boz ve Gebzespor’a uzun yıllar kaptanlık yapan Recep Abdullahoğlu, Gebze’de esnaf ziyaretinde Nail Çiler’in yanında yer alarak vefalarını gösterdiler. Özellikle Osman Çakır, Nail Çiler’in Kocaeli ve bölgemiz için önemli bir isim olduğunu belirterek, Gebzelilerden Nail Öğretmenlerine destek istedi. 3 kaptanla bir araya gelen Nail Çiler, kaptanlara vefalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Çiler, “spor alanları ne yazık ki, tecrübeli-bilgileri insanlara emanet edilmiyor. Millet İttifakı iktidarında spor sahalarımıza da bahar gelecek. Çocukluklarını bildiğim, bir çok ortamda bir araya geldiğimiz değerli kaptanlarımızın, bugün bizimle olması, vefalarını göstermeleri bizlere moral ve güç vermiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.