DEVA DİLOVASI'NDA TOPLU İSTİFA! 6 KİŞİ BİRDEN

Siyaset 09.10.2023 - 21:00, Güncelleme: 15.10.2023 - 21:37 4550+ kez okundu.
 

DEVA DİLOVASI'NDA TOPLU İSTİFA! 6 KİŞİ BİRDEN

DEVA Partisi Dilovası ilçe başkanlığında dün gece istifa şoku yaşandı.....................................................................
Dilovası’nda 5 ilçe başkan yardımcısı ve 1 ilçe yönetim kurulu üyesi, İlçe Başkanı Ali Çelik’in tavırları nedeniyle istifa ettiklerini belirtti. İstifa eden başkan yardımcısı Mustafa Dalgalı ilçe yönetiminin düştüğünü ileri sürdü.   DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Dalgalı dün gece sosyal medya hesabından ‘Kamuoyuna’ başlıklı bir paylaşımda bulundu. Dalgalı kendisi başta olmak üzere 6 ilçe yöneticisinin, İlçe Başkanı Ali Çelik’in tavırları sebebiyle partiden istifa ettiğini söyledi. BİRÇOK BADİRE ATLATTIK DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Dalgalı’nın paylaşımı şöyle: “Kamuoyuna.. Demokrasi ve Atılım (Deva) Partisi Dilovası İlçe Başkanlığına. Dilovası’nda siyasete yeni bir soluk getirmek halkımıza daha temiz bir siyaset alanı açmak için üç yıl boyunca sabah akşam durmadan sahada, sokaklarda vatandaşlarımızın menfaati için ‘’ben’’ demeden ‘’egosuz’’ ve özellikle çıkarsız, menfaatsiz bir şekilde çalıştık. Birçok badire atlattık. İLÇE TEŞKİLATI DÜŞMÜŞTÜR Teşkilatımızın dışarıdan farklı kişiler tarafından yönetilmek istenmesi, İlçe Başkanı Ali Çelik’in kibir ve egosundan dolayı kararları tek başına almak istemesi, istişare kültürüne önem vermemesi. İlçe Başkanı Ali Çelik’in yönetim kurulu üyeleri ile devamlı tartışması fikirlerine önem vermemesi, ilçe başkanının koltuk ve makam sevdasından vb dolayı kurucusu olduğumuz Deva Partisi Dilovası ilçe başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyoruz. Deva partisi tüzüğü gereği seçimden önce ve hemen sonrasında yönetim kurulundan farklı sebeplerle yapılan toplu istifalar sonucunda. Karar alma çoğunluğu sağlanamadığı için Dilovası ilçe teşkilatımız düşmüştür. İSTİFA EDEN YÖNETİCİLER İstifa eden yönetim kurulu üyeleri ilçe başkan yardımcıları Aydın Karadağ, Kıyasettin Deniz, Mustafa Dalgalı, Serkan Bayat ve Yunus Kılıç ile Mesut Bulak. HABER; EMRAH DURSUN
DEVA Partisi Dilovası ilçe başkanlığında dün gece istifa şoku yaşandı.....................................................................

Dilovası’nda 5 ilçe başkan yardımcısı ve 1 ilçe yönetim kurulu üyesi, İlçe Başkanı Ali Çelik’in tavırları nedeniyle istifa ettiklerini belirtti. İstifa eden başkan yardımcısı Mustafa Dalgalı ilçe yönetiminin düştüğünü ileri sürdü.

 

DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Dalgalı dün gece sosyal medya hesabından ‘Kamuoyuna’ başlıklı bir paylaşımda bulundu. Dalgalı kendisi başta olmak üzere 6 ilçe yöneticisinin, İlçe Başkanı Ali Çelik’in tavırları sebebiyle partiden istifa ettiğini söyledi.

BİRÇOK BADİRE ATLATTIK

DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Dalgalı’nın paylaşımı şöyle:
“Kamuoyuna.. Demokrasi ve Atılım (Deva) Partisi Dilovası İlçe Başkanlığına. Dilovası’nda siyasete yeni bir soluk getirmek halkımıza daha temiz bir siyaset alanı açmak için üç yıl boyunca sabah akşam durmadan sahada, sokaklarda vatandaşlarımızın menfaati için ‘’ben’’ demeden ‘’egosuz’’ ve özellikle çıkarsız, menfaatsiz bir şekilde çalıştık. Birçok badire atlattık.

İLÇE TEŞKİLATI DÜŞMÜŞTÜR

Teşkilatımızın dışarıdan farklı kişiler tarafından yönetilmek istenmesi, İlçe Başkanı Ali Çelik’in kibir ve egosundan dolayı kararları tek başına almak istemesi, istişare kültürüne önem vermemesi. İlçe Başkanı Ali Çelik’in yönetim kurulu üyeleri ile devamlı tartışması fikirlerine önem vermemesi, ilçe başkanının koltuk ve makam sevdasından vb dolayı kurucusu olduğumuz Deva Partisi Dilovası ilçe başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyoruz. Deva partisi tüzüğü gereği seçimden önce ve hemen sonrasında yönetim kurulundan farklı sebeplerle yapılan toplu istifalar sonucunda. Karar alma çoğunluğu sağlanamadığı için Dilovası ilçe teşkilatımız düşmüştür.

İSTİFA EDEN YÖNETİCİLER

İstifa eden yönetim kurulu üyeleri ilçe başkan yardımcıları Aydın Karadağ, Kıyasettin Deniz, Mustafa Dalgalı, Serkan Bayat ve Yunus Kılıç ile Mesut Bulak.

HABER; EMRAH DURSUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.