CHP Dilovası Sokak Hayvanları için mama dağıttı

Dünya 05.10.2023 - 12:04, Güncelleme: 10.10.2023 - 12:10 1867+ kez okundu.
 

CHP Dilovası Sokak Hayvanları için mama dağıttı

CHP Dilovası İlçe Başkanı Servet Turan ve ilçe yöneticileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle sokak hayvanlarına v
e barınaktaki hayvanlara mama dağıttılar. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle CHP DİLOVASI İlçe Başkanı SERVET TURAN ve ilçe yöneticileri, gençlik kolları ve Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi İnci Aydemir sokak hayvanlarına ve barınaktaki hayvanlara mama dağıttılar. Gerçekleşen etkinlikle ilgili olarak CHP Dilovası İlçe Başkanı Servet Turan, “CHP Dilovası ilçe yöneticileri, kadın kollarımız gençlik kollarımızla, meclis üyemiz İnci Aydemir ile   HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ nedeniyle ilçemizin Tavşancıl sahil, Tavşancıl merkez ve Tepecik hayvan Barınağı ve mahallelerimizde hayvanlarımıza mama dağıtımı gerçekleştirdik.   “DÜNYAYI SAF SEVGİ KURTARACAK” İnsanlık, yaratılmış olan her şeye sevgi ve merhamet duyabilmektir. Dünyayı saf sevgi kurtaracak.  Bu evren yalnız insanlara ait değil! tüm insanların bu bilinçle yaşaması ve ülkemizde de hayvan hakları ile ilgili düzgün bir kanun getirilmesi umuduyla” dedi. CHP’lilerin bu örnek davranışı hem partililer hem de vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Vatandaşlar mama dağıtan CHP’lilere yardım ederek birlikte mama dağıttılar.
CHP Dilovası İlçe Başkanı Servet Turan ve ilçe yöneticileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle sokak hayvanlarına v

e barınaktaki hayvanlara mama dağıttılar. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle CHP DİLOVASI İlçe Başkanı SERVET TURAN ve ilçe yöneticileri, gençlik kolları ve Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi İnci Aydemir sokak hayvanlarına ve barınaktaki hayvanlara mama dağıttılar. Gerçekleşen etkinlikle ilgili olarak CHP Dilovası İlçe Başkanı Servet Turan, “ CHP Dilovası ilçe yöneticileri, kadın kollarımız gençlik kollarımızla, meclis üyemiz İnci Aydemir ile   HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ nedeniyle ilçemizin Tavşancıl sahil, Tavşancıl merkez ve Tepecik hayvan Barınağı ve mahallelerimizde hayvanlarımıza mama dağıtımı gerçekleştirdik.

 

“DÜNYAYI SAF SEVGİ KURTARACAK”

İnsanlık, yaratılmış olan her şeye sevgi ve merhamet duyabilmektir. Dünyayı saf sevgi kurtaracak.  Bu evren yalnız insanlara ait değil! tüm insanların bu bilinçle yaşaması ve ülkemizde de hayvan hakları ile ilgili düzgün bir kanun getirilmesi umuduyla” dedi. CHP’lilerin bu örnek davranışı hem partililer hem de vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Vatandaşlar mama dağıtan CHP’lilere yardım ederek birlikte mama dağıttılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.