Başkan Şayir, 4,5 Yıllık Hizmet ve Projeleri Anlatacak

Siyaset 15.11.2023 - 15:11, Güncelleme: 15.11.2023 - 15:11 1836+ kez okundu.
 

Başkan Şayir, 4,5 Yıllık Hizmet ve Projeleri Anlatacak

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, gerçekleştirilecek programla; göreve geldiği günden bu yana ilçede gerçekleştirilen hizmet ve projeleri anlatacak.
17 Kasım Cuma günü saat 17:00’da Dilovası Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek programda Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir “Dilovası’nda İz Bırakan Eserler” başlığı ile görev geldiği günden bu yana geçen 4,5 yılda ilçeye kazandırdığı hizmetleri davetlilere aktaracak. Programa AK Parti Kocaeli’nin önde gelen isimlerinin yanısıra Dilovası’ndan çok sayıda STK, mahalle muhtarı ve vatandaşlar ile basın mensuplarının katılması bekleniyor. Program öncesi misafirlere çeşitli ikramlarda da bulunulacak. 
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, gerçekleştirilecek programla; göreve geldiği günden bu yana ilçede gerçekleştirilen hizmet ve projeleri anlatacak.

style="color:rgb(0, 0, 0); font-size:14pt">17 Kasım Cuma günü saat 17:00’da Dilovası Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek programda Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir “Dilovası’nda İz Bırakan Eserler” başlığı ile görev geldiği günden bu yana geçen 4,5 yılda ilçeye kazandırdığı hizmetleri davetlilere aktaracak. Programa AK Parti Kocaeli’nin önde gelen isimlerinin yanısıra Dilovası’ndan çok sayıda STK, mahalle muhtarı ve vatandaşlar ile basın mensuplarının katılması bekleniyor. Program öncesi misafirlere çeşitli ikramlarda da bulunulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.