Adem Doğrul, annesi ve babası adına taziye evi yaptırdı

Siyaset 14.04.2023 - 16:41, Güncelleme: 22.04.2023 - 00:44 3300+ kez okundu.
 

Adem Doğrul, annesi ve babası adına taziye evi yaptırdı

Gebzeli genç işadamı Adem Doğrul, bir süre önce vefat eden annesi ve babası adına Arapçeşme mahallesinde taziye evi yaptırdı.
Dün akşam iftarda açılışa yapılan taziye evinden bölge halkının ücretsiz olarak yararlanacağı öğrenildi. Arapçeşme Mahallesi’nde düzenlenen taziye evinin açılışı ve iftar programına; CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gelecek Partisi İl Başkan Vekili Hasan Arabacı, İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Uslu, Arapçeşme Muhtarı Remzi Kandaz, Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız, Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Dilovası Ağrılılar Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım, Ağrı Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Oktay Torun, CHP Kocaeli Milletvekili adayları Nail Çiler ve Serap Çakır, Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, Gebzespor eski başkanı Recep Avcı ve çok sayıda çevre sakini ve davetli katıldı. İftar öncesi okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından işadamı Adem Doğrul kısa bir konuşma yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti. Taziye evini vefat eden annesi Asya ve babası Nezir Doğrul adına yaptırdığını söyleyen Doğrul, “Mahallemizde böyle bir şeye ihtiyaç vardı, burasını Arapçeşme ve Gebze halkına hediye ediyoruz. Vatandaşlarımız ihtiyaç halinde bu taziye evinden ücretsiz olarak faydalanabilecek. İnşallah bu hizmetlerin devamını getireceğiz” dedi.                                                                                         ADEM KARDEŞİMİZ ÖRNEK OLMALI Gebze Ticaret Odası eski başkanı Nail Çiler de Adem Doğrul’u tebrik etti. Doğrul’un yaptığı bu hizmetin herkesi örnek olmasını dileyen Çiler, son depremin ardından bu tür yerlere daha fazla ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi. Daha sonra Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, Serap Çakır, Ömer Yıldırım ve Muhtar Kandaz da birer konuşma yaparak Adem Doğrul’u yaptığı bu güzel hizmet için tebrik ettiler ve örnek olmasını dilediler. 
Gebzeli genç işadamı Adem Doğrul, bir süre önce vefat eden annesi ve babası adına Arapçeşme mahallesinde taziye evi yaptırdı.

Dün akşam iftarda açılışa yapılan taziye evinden bölge halkının ücretsiz olarak yararlanacağı öğrenildi. Arapçeşme Mahallesi’nde düzenlenen taziye evinin açılışı ve iftar programına; CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gelecek Partisi İl Başkan Vekili Hasan Arabacı, İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Uslu, Arapçeşme Muhtarı Remzi Kandaz, Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız, Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Dilovası Ağrılılar Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım, Ağrı Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Oktay Torun, CHP Kocaeli Milletvekili adayları Nail Çiler ve Serap Çakır, Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, Gebzespor eski başkanı Recep Avcı ve çok sayıda çevre sakini ve davetli katıldı. İftar öncesi okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından işadamı Adem Doğrul kısa bir konuşma yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti. Taziye evini vefat eden annesi Asya ve babası Nezir Doğrul adına yaptırdığını söyleyen Doğrul, “Mahallemizde böyle bir şeye ihtiyaç vardı, burasını Arapçeşme ve Gebze halkına hediye ediyoruz. Vatandaşlarımız ihtiyaç halinde bu taziye evinden ücretsiz olarak faydalanabilecek. İnşallah bu hizmetlerin devamını getireceğiz” dedi.

                                                                                        ADEM KARDEŞİMİZ ÖRNEK OLMALI

Gebze Ticaret Odası eski başkanı Nail Çiler de Adem Doğrul’u tebrik etti. Doğrul’un yaptığı bu hizmetin herkesi örnek olmasını dileyen Çiler, son depremin ardından bu tür yerlere daha fazla ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi. Daha sonra Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, Serap Çakır, Ömer Yıldırım ve Muhtar Kandaz da birer konuşma yaparak Adem Doğrul’u yaptığı bu güzel hizmet için tebrik ettiler ve örnek olmasını dilediler. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.