İYİ Parti’nin Körfez ve Dilovası adayları belli oldu

Gündem 21.11.2023 - 12:32, Güncelleme: 21.11.2023 - 13:41 1768+ kez okundu.
 

İYİ Parti’nin Körfez ve Dilovası adayları belli oldu

İYİ Parti Körfez ve Dilovası belediye başkan adayları belli oldu. Körfez’de Azmi Cihat Hatipoğlu, Dilovası’nda ise Emin Yılmaz’ın başkan adayı olduğu öğrenildi.
İYİ Parti’de Gebze ve Karamürsel belediye başkan adayları açıklanırken, merakla diğer ilçelerin başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. İYİ Parti’nin Çarşamba günü yapılacak grup toplantısında yeni başkan adayları Genel Başkan Meral Akşener tarafından açıklanacak. İYİ Parti İl Başkanlığı’nda yapılan değerlendirmelerin ardından Körfez ve Dilovası adayları için karar verildi. Körfez’de Azmi Cihat Hatipoğlu, Dilovası’nda ise Emin Yılmaz için karar kılındığı öğrenildi. BAŞKAN ADAYI SAYISI ARTABİLİR Diğer ilçeler için değerlendirmeler devam ederken, Çarşamba günü açıklanacak belediye başkan adayı sayısının artabileceği belirtildi.
İYİ Parti Körfez ve Dilovası belediye başkan adayları belli oldu. Körfez’de Azmi Cihat Hatipoğlu, Dilovası’nda ise Emin Yılmaz’ın başkan adayı olduğu öğrenildi.

İYİ Parti’de Gebze ve Karamürsel belediye başkan adayları açıklanırken, merakla diğer ilçelerin başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. İYİ Parti’nin Çarşamba günü yapılacak grup toplantısında yeni başkan adayları Genel Başkan Meral Akşener tarafından açıklanacak. İYİ Parti İl Başkanlığı’nda yapılan değerlendirmelerin ardından Körfez ve Dilovası adayları için karar verildi. Körfez’de Azmi Cihat Hatipoğlu, Dilovası’nda ise Emin Yılmaz için karar kılındığı öğrenildi.

BAŞKAN ADAYI SAYISI ARTABİLİR

Diğer ilçeler için değerlendirmeler devam ederken, Çarşamba günü açıklanacak belediye başkan adayı sayısının artabileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.