Uyuşturucu yetiştirmek için özel düzenekler kurmuşlar!

Asayiş 24.01.2024 - 17:15, Güncelleme: 24.01.2024 - 17:15 8685+ kez okundu.
 

Uyuşturucu yetiştirmek için özel düzenekler kurmuşlar!

Uyuşturucu yetiştirmek için özel düzenekler kurmuşlar!
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu suçları ile mücadele kapsamında, Gebze ve Karamürsel ilçelerinde operasyon yaptı. Yapılan operasyonda uyuşturucu yetiştirmek için kurulan özel düzenekler ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, 1200 gram skunk, 169 gram esrar maddesi, 3 kök skunk bitkisi, 12 gram kenevir tohumu, 1 adet portatif kabin, 82 adet nem cihazı, 1 adet nem ölçme cihazı, 1 adet ısı ve ışık cihazı, 1 adet havalandırma cihazı, 1 adet Ph ölçer, 1 adet hassas terazi, 2 adet ışık ölçüm cihazı, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 adet uyuşturucu öğütme aparatı  ele geçirildi. Olay şüphelisi 2 şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı.
Uyuşturucu yetiştirmek için özel düzenekler kurmuşlar!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu suçları ile mücadele kapsamında, Gebze ve Karamürsel ilçelerinde operasyon yaptı. Yapılan operasyonda uyuşturucu yetiştirmek için kurulan özel düzenekler ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 1200 gram skunk, 169 gram esrar maddesi, 3 kök skunk bitkisi, 12 gram kenevir tohumu, 1 adet portatif kabin, 82 adet nem cihazı, 1 adet nem ölçme cihazı, 1 adet ısı ve ışık cihazı, 1 adet havalandırma cihazı, 1 adet Ph ölçer, 1 adet hassas terazi, 2 adet ışık ölçüm cihazı, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 adet uyuşturucu öğütme aparatı  ele geçirildi. Olay şüphelisi 2 şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı.

zaptiye-2024-01-23-154304.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.