Tepecik Mahalle Konağı’nda sona doğru..

Dünya 17.12.2023 - 19:33, Güncelleme: 17.12.2023 - 19:33 3903+ kez okundu.
 

Tepecik Mahalle Konağı’nda sona doğru..

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in seçim beyannamesinde sözünü verdiği; mahalle konağının yapımında sona gelindi.
2019 seçimlerinde halkın teveccühü ile Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Hamza Şayir; seçim beyannamesinde verdiği sözleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.   YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRACAK  Belediye Başkanı Şayir’in; insanları birbirine yakınlaştırarak sosyal hayatı güçlendirecek, mahalle konakları projelerinden olan Tepecik Konağı’nın yapımı tamamlanmak üzere.   ESERLER İLE YÜKSELEN ŞEHİR  Sosyal medya hesabından; projenin hızlı bir şekilde devam ettiğini ve kısa zamanda tamamlanacağını duyuran Başkan Şayir, yaptığı paylaşımda; “Seçim Beyannamemizde söz verdiğimiz gibi… Dilovamız’a değer katacak projelerimiz bir bir hayat buluyor! 'Tepecik Mahalle Konağımız' da çalışmalarda sona gelindi yakında halkımızın hizmetine sunacağız. Eserler ile Yükselen Şehir Dilovası” dedi. 
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in seçim beyannamesinde sözünü verdiği; mahalle konağının yapımında sona gelindi.

2019 seçimlerinde halkın teveccühü ile Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Hamza Şayir; seçim beyannamesinde verdiği sözleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.  

YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRACAK 

Belediye Başkanı Şayir’in; insanları birbirine yakınlaştırarak sosyal hayatı güçlendirecek, mahalle konakları projelerinden olan Tepecik Konağı’nın yapımı tamamlanmak üzere.  

ESERLER İLE YÜKSELEN ŞEHİR 

Sosyal medya hesabından; projenin hızlı bir şekilde devam ettiğini ve kısa zamanda tamamlanacağını duyuran Başkan Şayir, yaptığı paylaşımda; “Seçim Beyannamemizde söz verdiğimiz gibi… Dilovamız’a değer katacak projelerimiz bir bir hayat buluyor! 'Tepecik Mahalle Konağımız' da çalışmalarda sona gelindi yakında halkımızın hizmetine sunacağız. Eserler ile Yükselen Şehir Dilovası” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.