Vali Yavuz, Derince'de Ailelerin gönüllerine dokundu

Siyaset 07.01.2024 - 16:52, Güncelleme: 07.01.2024 - 16:57 3213+ kez okundu.
 

Vali Yavuz, Derince'de Ailelerin gönüllerine dokundu

Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz Hanımefendi ile birliktekimsesizlerin kimi olmak için çıktıkları bu yolda, on binlerce haneyi ziyaret edip, gönüllere dokunarak görev yaptığı her şehirde devletimizin sıcak elini halkımızın üzerinde hissettirmeye devam ediyor.
Gönülden Gönüle projesi kapsamında buldukları her fırsatta vatandaşlarımızı ziyaret eden Valimiz Seddar Yavuz, bugün Derince ilçemizde ikamet eden engelli, yaşlı, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin gönüllerine dokundu. Aileler Sıkıntılarını Paylaştı  Toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, sıkıntı ve darda kalan bir aile bırakmamak için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz, Derince ilçemizde bugün;  3 engelli, 9 yaşlı, hasta ve yatalak, 1 dar gelirli aile olmak üzere 13 aileyi evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.  Yapılan bu ziyaretler çerçevesinde maddi durumlarının iyi olmadığı tespit edilen iki çocuğumuza eğitim desteği ve sağlık sorunu yaşayan iki vatandaşımıza da tedavi desteği verilmesi sağlanmıştır. Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşları selamlayan, muhabbette bulunan Vali Yavuz, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklar ile bir süre sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.
Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz Hanımefendi ile birliktekimsesizlerin kimi olmak için çıktıkları bu yolda, on binlerce haneyi ziyaret edip, gönüllere dokunarak görev yaptığı her şehirde devletimizin sıcak elini halkımızın üzerinde hissettirmeye devam ediyor.

Gönülden Gönüle projesi kapsamında buldukları her fırsatta vatandaşlarımızı ziyaret eden Valimiz Seddar Yavuz, bugün Derince ilçemizde ikamet eden engelli, yaşlı, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin gönüllerine dokundu.

Aileler Sıkıntılarını Paylaştı

 Toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, sıkıntı ve darda kalan bir aile bırakmamak için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz, Derince ilçemizde bugün;  3 engelli, 9 yaşlı, hasta ve yatalak, 1 dar gelirli aile olmak üzere 13 aileyi evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi. 

Yapılan bu ziyaretler çerçevesinde maddi durumlarının iyi olmadığı tespit edilen iki çocuğumuza eğitim desteği ve sağlık sorunu yaşayan iki vatandaşımıza da tedavi desteği verilmesi sağlanmıştır.

Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşları selamlayan, muhabbette bulunan Vali Yavuz, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklar ile bir süre sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.