Kocaeli’nin fotoğraf platformu açıldı

Gündem 10.07.2023 - 14:16, Güncelleme: 10.07.2023 - 14:16 2743+ kez okundu.
 

Kocaeli’nin fotoğraf platformu açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin fotoğraf hafızasını oluşturacak Sevdamız Kocaeli mobil uygulamasını hizmete aldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli’nin en güzel fotoğraflarını ben çekerim diyenler için yeni bir uygulama hayata geçirildi. Hizmete sunulan Sevdamız Kocaeli uygulamasıyla herkese açık, etkileşimli ve fotoğraf esaslı, Kocaeli’ye özel bir fotoğraf platformu oluşturuldu. Böylece fotoğraf severler kendi çektikleri şehir, doğa, turizm, sanat, kültür, tarih, yaşam içerikli fotoğrafları paylaşarak halkın beğenisine sunuyor. FOTOĞRAF SEVERLERİN ESERLERİ VİTRİNDE Yalnızca Kocaeli’de çekilen fotoğraflardan oluşan platform; profesyonel ya da amatör fotoğrafçıları, yerli turistleri ve tüm Kocaelilileri etkileyici Kocaeli fotoğraflarıyla bir araya getiren etkileşimli bir web platformu. KOCAELİ’Yİ PAYLAŞ, KOCAELİ’Yİ KEŞFET Fotoğraf tutkunları çektikleri Kocaeli fotoğraflarını platforma yüklemeye hemen başlayabilir. Bu şekilde hem fotoğraflarını diğer insanların beğenisine sunabilir hem de birbirinden güzel Kocaeli fotoğraflarını keşfedebilir. KOCAELİ FOTOĞRAFLARI HER YERDE Platforma yüklenilen bütün fotoğrafları Instagram, Twitter, Facebook ve diğer sosyal medya platformlarında tek tıkla paylaşılabilir, Kocaeli’nin güzellikleri herkesin beğenisine sunulabilir. PUANLARI TOPLA, HEDİYELER KAZAN Öte yandan platformu takip edenler, Kocaeli fotoğraflarını Sevdamız Kocaeli Fotoğraf Platformu’na yükleyerek ve diğer kullanıcıların fotoğraflarını beğenip paylaşarak puan toplayabilir, “Kürsü”ye çıkabilir. Her ay ilk beşe giren üyeler için hazırlanan sürpriz hediyelerden birini kazanabilir. HEMEN ÜCRETSİZ İNDİR www.sevdamizkocaeli.com platformuna kayıt olmadan, paylaşılan fotoğrafları herkes görüntüleyebilir. Platformda yapılmak istenen her türlü eylem için (fotoğraf yükleme, beğenme, takip etme vs.) ise kayıt olmak zorunlu. Sevdamız Kocaeli uygulaması, App Store ve Google Play'de Kocaeli ve fotoğraf tutkunlarını bekliyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin fotoğraf hafızasını oluşturacak Sevdamız Kocaeli mobil uygulamasını hizmete aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli’nin en güzel fotoğraflarını ben çekerim diyenler için yeni bir uygulama hayata geçirildi. Hizmete sunulan Sevdamız Kocaeli uygulamasıyla herkese açık, etkileşimli ve fotoğraf esaslı, Kocaeli’ye özel bir fotoğraf platformu oluşturuldu. Böylece fotoğraf severler kendi çektikleri şehir, doğa, turizm, sanat, kültür, tarih, yaşam içerikli fotoğrafları paylaşarak halkın beğenisine sunuyor.

FOTOĞRAF SEVERLERİN ESERLERİ VİTRİNDE
Yalnızca Kocaeli’de çekilen fotoğraflardan oluşan platform; profesyonel ya da amatör fotoğrafçıları, yerli turistleri ve tüm Kocaelilileri etkileyici Kocaeli fotoğraflarıyla bir araya getiren etkileşimli bir web platformu.

KOCAELİ’Yİ PAYLAŞ, KOCAELİ’Yİ KEŞFET
Fotoğraf tutkunları çektikleri Kocaeli fotoğraflarını platforma yüklemeye hemen başlayabilir. Bu şekilde hem fotoğraflarını diğer insanların beğenisine sunabilir hem de birbirinden güzel Kocaeli fotoğraflarını keşfedebilir.

KOCAELİ FOTOĞRAFLARI HER YERDE
Platforma yüklenilen bütün fotoğrafları Instagram, Twitter, Facebook ve diğer sosyal medya platformlarında tek tıkla paylaşılabilir, Kocaeli’nin güzellikleri herkesin beğenisine sunulabilir.

PUANLARI TOPLA, HEDİYELER KAZAN
Öte yandan platformu takip edenler, Kocaeli fotoğraflarını Sevdamız Kocaeli Fotoğraf Platformu’na yükleyerek ve diğer kullanıcıların fotoğraflarını beğenip paylaşarak puan toplayabilir, “Kürsü”ye çıkabilir. Her ay ilk beşe giren üyeler için hazırlanan sürpriz hediyelerden birini kazanabilir.

HEMEN ÜCRETSİZ İNDİR
www.sevdamizkocaeli.com platformuna kayıt olmadan, paylaşılan fotoğrafları herkes görüntüleyebilir. Platformda yapılmak istenen her türlü eylem için (fotoğraf yükleme, beğenme, takip etme vs.) ise kayıt olmak zorunlu. Sevdamız Kocaeli uygulaması, App Store ve Google Play'de Kocaeli ve fotoğraf tutkunlarını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.