İyi Parti’nin Gebze Belediye Başkan adayı belli oldu

Siyaset 15.11.2023 - 11:20, Güncelleme: 15.11.2023 - 11:20 1852+ kez okundu.
 

İyi Parti’nin Gebze Belediye Başkan adayı belli oldu

Ülke genelinde yerel seçimlere kendi adaylarıyla girmeye hazırlanan İyi Parti, Kocaeli’de Gebze Belediye Başkan adayını belirledi
İyi Parti Kocaeli  İl Başkanı Nusret Acur önümüzdeki günlerde Ankara’ya gidecek, genel başkan Meral Akşener adayı ilan edecek. İyi Parti’nin Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç olacak. AK PARTİ’DEN İSTİFA ETMİŞTİ Sadık Güvenç 3 dönemdir Gebze Belediye Meclis. Geçen dönemden bu döneme aday gösterilen AK Partili tek meclis üyesiydi. Aynı zamanda İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası Köseler köyündeki kaçak çiftliğinin yıkımına karşı çıkan tek AK Partili. Güvenç bu olaydan sonra noter kanalıyla AK Parti’den istifa etti.  ANKARA’YA BİLDİRİLECEK Eski muhtar olan ve emlakçılık işleriyle uğraşan Sadık Güvenç genel seçimlerde de İyi Parti’ye çalışmıştı. Partide adı Gebze Belediye Başkan adaylığı için geçen en önemli isim olan Güvenç’in İyi Parti İl Başkanlığı tarafından önümüzdeki günlerde genel merkeze bildirilmesi ve adaylığının Akşener tarafından ilan edilmesi bekleniyor. SADIK GÜVENÇ KİMDİR? 1969 Gebze doğumlu. Lise mezunu. 20 yıl boyunca Gebze’ye bağlı Tavşanlı Köyünün Muhtarlığını yaptı. Emlakçılıkla uğraşıyor. 2018 genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olmuştu. 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Gebze Belediyesi meclis üyesi oldu. 2022 yılında İyi Parti’ye geçti
Ülke genelinde yerel seçimlere kendi adaylarıyla girmeye hazırlanan İyi Parti, Kocaeli’de Gebze Belediye Başkan adayını belirledi

İyi Parti Kocaeli  İl Başkanı Nusret Acur önümüzdeki günlerde Ankara’ya gidecek, genel başkan Meral Akşener adayı ilan edecek. İyi Parti’nin Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç olacak.

AK PARTİ’DEN İSTİFA ETMİŞTİ

Sadık Güvenç 3 dönemdir Gebze Belediye Meclis. Geçen dönemden bu döneme aday gösterilen AK Partili tek meclis üyesiydi. Aynı zamanda İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası Köseler köyündeki kaçak çiftliğinin yıkımına karşı çıkan tek AK Partili. Güvenç bu olaydan sonra noter kanalıyla AK Parti’den istifa etti. 

ANKARA’YA BİLDİRİLECEK

Eski muhtar olan ve emlakçılık işleriyle uğraşan Sadık Güvenç genel seçimlerde de İyi Parti’ye çalışmıştı. Partide adı Gebze Belediye Başkan adaylığı için geçen en önemli isim olan Güvenç’in İyi Parti İl Başkanlığı tarafından önümüzdeki günlerde genel merkeze bildirilmesi ve adaylığının Akşener tarafından ilan edilmesi bekleniyor.

SADIK GÜVENÇ KİMDİR?

1969 Gebze doğumlu.
Lise mezunu.
20 yıl boyunca Gebze’ye bağlı Tavşanlı Köyünün Muhtarlığını yaptı.
Emlakçılıkla uğraşıyor.
2018 genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olmuştu.
2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Gebze Belediyesi meclis üyesi oldu.
2022 yılında İyi Parti’ye geçti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.